Κάλεσμα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Run Greece

Σπορ
Κάλεσμα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Run Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία για την μεγάλη διοργάνωση της ερχόμενης Κυριακής στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο κινείται στους ρυθμούς του Run Greece, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή  7 Απρίλιου και «μαγνητίζει» μικρούς και μεγάλους.

Διοργανωτές είναι ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ενώ μεγάλος χορηγός και αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια είναι τα «SM Χαλκιαδάκης».

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με ανακοίνωση του απευθύνει κάλεσμα, αναφέροντας και όλες τις λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά: «RUN GREECE Ηράκλειο, η ξεχωριστή ημέρα Κυριακή 7 Απριλίου πλησιάζει, ημέρα χαράς, μαζικής συμμετοχής δρομέων και περιπατητών, εθελοντών και θεατών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά με στόχο να ξεπεράσουν τις 4.000 και να αναδείξουν για μια ακόμα χρονιά το RUN GREECE, ως μια από τις  μαζικότερες εκδηλώσεις Κρήτης.

Για την απρόσκοπτη και ασφαλή συμμετοχή των χιλιάδων  δρομέων, αλλά και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης, την Κυριακή 7 Απριλίου από ώρα 07.00 το πρωί μέχρι και 14.00, ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής και εκτροπές – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλουν τη διαδρομή (Διαδρομή Δρομέων: Οδός Σπύρου Μουστακλή, Παραλιακή λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη), Σοφοκλή Βενιζέλου μέχρι το ύψος που καταλήγει η οδός Χάνδακος πριν από τον Άγιο Πέτρο).

Θα είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην παραπάνω διαδρομή των αγώνων.

Επίσης την Κυριακή το Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα τροποποίηση τις διαδρομές των λεωφορείων που διέρχονται από την διαδρομή των αγώνων από 07.00 μέχρι 14.00.

 Η οργανωτική επιτροπή για να διευκολύνει τους αθλούμενους συμπολίτες μας προγραμματίζει εγγραφές και στα δημοτικά γυμναστήρια στο Παγκρήτιο στάδιο και στις Πατέλες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 Δευτέρα 1/4 - Τετάρτη 3/4:  Απόγευμα 17.00 - 20.00

 Τρίτη 2/4:  Πρωί 09.00 - 11.30

Οι εγγραφές φυσικά συνεχίζονται  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή:

*Περιφέρεια Κρήτης, 1ος όροφος, Γραφείο Α9, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου   ( 09.00 - 14.00).

*Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος - Γραφείο 14, Αντιδημάρχου Αθλητισμού  (09.00 – 14.00)

*Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (09.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00). Τηλ.:  2810253587.

*Επίσης καθημερινά στα Super Markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τέλος η εγγραφή για τα 5 και 10 χιλιόμετρα, γίνεται και ηλεκτρονικά στο σάιτ της διοργάνωσης:  www.run-greece.gr».     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News