Ακροβατική γυμναστική το Σαββατοκύριακο στα «Δύο Αοράκια»

Σπορ
Ακροβατική γυμναστική το Σαββατοκύριακο στα «Δύο Αοράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη δράση με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 6 και 7 Απριλίου

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6 και 7 Απριλίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι φίλοι της γυμναστικής από όλη την Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άθλημα που είναι σε διαρκή άνοδο, μέσα από τους αγώνες που θα γίνουν στα «Δύο Αοράκια» με ελεύθερη είσοδο.

Τους αγώνες συνδιοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με την στήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων - παίδων - κορασίδων, καθώς και η τελική φάση παμπαίδων - κορασίδων, πρόκειται να αποτελέσει μία γιορτή της ακροβατικής γυμναστικής, με τους αριθμούς συμμετοχών να δημιουργούν νέα ρεκόρ: Συνολικά θα λάβουν μέρος 191 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία όλης της Ελλάδας, ενώ θα πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση ακροβατικής που φιλοξενείται στην Κρήτη έπειτα από πολλά χρόνια.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Απριλίου (ώρες 10:00 - 20:00) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρες 10:00 - 19:00), στα «Δύο Αοράκια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News