Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μανόλη Γιγουρτάκη

Σπορ
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μανόλη Γιγουρτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "τελευταίο αντίο" στον έφορο κολύμβησης του ΟΦΗ...

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια για το "τελευταίο αντίο" στον Μανόλη Γιγουρτάκη.

Στη Νεκρώσιμη ακολουθία, ο πόνος για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν ήταν μεγάλος, για τον απροσδόκητο χαμό, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εφόρου του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, αλλά και ο υιός του Αρης, πολίστας της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ, για τον χαμό του πατέρα του, που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, σε ηλικία 61 ετών.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία, αλλά και στην κηδεία που ακολούθησε στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, ο κόσμος ήταν πολύς, ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης.

Ακόμη, σύσσωμα τα τμήματα κολύμβησης και πόλο του ΟΦΗ, αλλά και εκπρόσωποι από όλα τα σωματεία του Ηρακλείου, καθώς ο Μανόλης Γιγουρτάκης, είχε μόνο φίλους, στο κολυμβητήριο.

Μάλιστα για την κηδεία, ταξίδεψε από τη Γερμανία και ο πρώην πολίστας του ΟΦΗ, Σταμάτης Γιαννάκης.

Στον επικήδειο του, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και αρχαιότερος παράγοντας του ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, αναφέρθηκε στη σπουδαία προσφορά του Μανόλη Γιγουρτάκη στον αθλητισμό και στον ΟΦΗ, στα 15 χρόνια, που υπηρέτησε το σύλλογο.

Όπως ανέφερε ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «Αγαπημένε μου φίλε Μανόλη, από σήμερα η οικογένεια του ΟΦΗ, είναι πιο φτωχή. Υπήρξες ακούραστος εργάτης στην προσπάθεια του σωματείου μας, να φέρει περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και τα κατάφερες, αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Πάλεψες, γιατί έτσι είχες μάθει, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερες, ο αγώνας ήταν άνισος και ο εχθρός ύπουλος.

Υπήρξες όχι μόνο καλός αθλητικός παράγοντας, αλλά και άξιος οικογενειάρχης και κοινωνικός άνθρωπος.

Τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, θα είναι υπερήφανα γα σένα.

Εμείς, που μένουμε πίσω σου, υποσχόμαστε, πως θα συνεχίσουμε ότι εσύ άφησες.

Καλό ταξίδι, φίλε μου.

Η μορφή και τα πιστεύω σου, θα είναι οδηγός γα μας, στη συνέχεια.

Στην οικογένεια σου, ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο και εμείς όλοι θα είμαστε δίπλα τους. Αντίο φίλε μου.

Καλό Παράδεισο».

Το εγκώμιο του Μανόλη Γιγουρτάκη, έπλεξε και ο πρόεδρος της ΠΕΚΥΚ-Ρ Γιώργος Ανδρουλάκης, καθώς ο εκλιπών ήταν ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, σε αυτήν.

Στην κηδεία, παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ , Κώστας Ρεπανάκης, Βασίλης Κλάδος, Μιχ. Σερπετσιδάκης και άλλοι.

Παραβρέθηκαν ακόμη, οι υπάλληλοι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Τζιρίτας και Αντώνης Χρονάκης.

Συλλυπητήρια επιστολή στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έστειλε για το χαμό του Μανόλη Γιγουρτάκη, η κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News