Sports

Run Greece: Οι διοργανωτές έκαναν κάλεσμα για μεγάλη συμμετοχή

Υπογραμμίστηκε η σημασία της χορηγίας από τα S/M Χαλκιαδάκης...

Την  Κυριακή 7 Απριλίου2019 το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει και πάλι το “Run Greece” !

Όπως και πέρυσι το «RUN GREECE Ηράκλειο» θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο στάδιο. Οι διοργανωτές  στη σημερινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν τις λεπτομέρειες ενώ υπογράμμισαν την σημασία της χορηγίας των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης.

 Σε δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκαν:

Kουκιαδάκης Ευριπίδης (Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου): «Οι προσδοκίες είναι μεγάλες . Είχαμε τα προηγούμενα χρόνια μια μεγάλη χορηγία από τη WIND σε όλη την Ελλάδα την  οποία και ευχαριστούμε .Φέτος όμως η χορηγία έχει τοπικό χαρακτήρα , είναι τα super market Χαλκιαδάκης και τα ευχαριστώ για αυτό γιατί χωρίς την χορηγία τους, που προέκυψε η ανάγκη την τελευταία στιγμή ,πιθανώς να μην είχαμε φέτος τον αγώνα! 

Οι εγκαταστάσεις του σημερινού αεροδρομίου μπορούν να εξελιχθούν στον τεράστιο πλούτο αυτής της πόλης αν την αναπτύξουμε την περιοχή σωστά και μπορούν να αναπτυχθούν και τα ιδιωτικά ακίνητα και τα δημόσια ακίνητα ώστε να συμπληρωθούν οι αθλητικές υποδομές.»

Συριγωνάκης Νίκος (εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού-Περιφέρεια Κρήτης): «Με μεγάλη χαρά σήμερα ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των  προετοιμασιών του RUN GREECE 2019  την Κυριακή 7 Απριλίου στο Ηράκλειο . Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να συμμετέχουν και να απολαύσουν τη χαρά που προσφέρουν οι αγώνες του Run Greece και επίσης να απολαύσουν αυτή την όμορφη διαδρομή που έχει επιλεγεί από την οργανωτική Επιτροπή.

Για όλους μας και για την Περιφέρεια Κρήτης είναι ένα ιδιαίτερο και σημαντικό αθλητικό γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού»

 Παναγιώτης Αντωνακάκης (Εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ): « Το RUN GREECE είναι η μαζικότερη εκδήλωση λαϊκού αθλητισμού στην Κρήτη. Ουσιαστικά σήμερα αρχίζει το Run Greece 2019 με μεγάλο κεντρικό  χορηγό τα super market Χαλκιαδάκης. Στον ΣΕΓΑΣ είχαμε μια μεγάλη αμηχανία με την αποχώρηση της WIND στο θέμα της κεντρικής χορηγίας, είμαστε όμως η πρώτη πόλη που άμεσα κάλυψε το κενό . Ευχαριστούμε τα super market Χαλκιαδάκης που άλλη μια φορά  δείχνουν πόσο κοντά είναι στον Αθλητισμό».

Μαρία Κασσωτάκη (ΔΟΠΑΦΜΑΗ): « Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει τα τελευταία χρόνια όλες τις αθλητικές Οργανώσεις που πραγματοποιούνται και το έχει αποδείξει .Στοχεύουμε και εμείς  στον αθλητικό τουρισμό. Σαν εκπαιδευτικός θα ήθελα να καλέσω και όλα τα σχολεία να συμμετέχουν στο μεγάλο γεγονός.»

 Μιχάλης Τσαγκαράκης (S/M Χαλκιαδάκης): «Θέλω να εκφράσω την περηφάνια που νιώθουμε κι την ευγνωμοσύνη που μας  μας δίνει η δυνατότητα να μπούμε μεγάλοι χορηγοί της μεγάλης αυτής γιορτής για τον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη κρητική εταιρεία που  αναλαμβάνει κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό για τον αθλητισμό στον  τόπο μας και είναι μέσα στην στρατηγική των super market Χαλκιαδάκης να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας».

Μιχάλης Βλατάκης (Πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων):  «Οι τουριστικοί πράκτορες Κρήτης πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι ο τουρισμός πρέπει να είναι κοντά στην κοινωνία αλλά και ότι  και τα αθλητικά γεγονότα σαν το RUN GREECE συμβάλλουν στην επιμήκυνση της σεζόν υποστηρίζουμε και φέτος  το RUN GREECE. Αποφασίσαμε να δώσουμε και τη φετινή χρονιά ως έπαθλο μια εβδομάδα διακοπών  σε ξενοδοχεία 4 & 5  αστέρων για τους νικητές.»

Γιώργος Αφροδακός (μαραθωνοδρόμος): «Αυτό το μαζικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν από μικρά παιδιά μέχρι και άτομα μικρής ηλικίας σε όλο το φάσμα της διοργάνωσης ,είναι πραγματικά ένα κοινωνικό φαινόμενο . Επιτέλους φτάσαμε στο σημείο να φροντίζουμε και το σώμα μας και το μυαλό μας.»

Γιάννης Αντωνακάκης (προπονητής στίβου):  « Θα ήθελα να καλέσω όλους τους Ηρακλειώτες,  όλους τους Κρητικούς να συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες γιατί είναι μια πρόληψη πάνω στις ασθένειες. Θα ήθελα να καλέσω επίσης όσοι συμμετέχουν στους αγώνες να πηγαίνουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να μην υπερβάλουν. Καλό θα ήταν επίσης να επισκεφτούν ένα γιατρό πριν να μπουν στον  αγώνα .»

 

 

 

 

 

Σχόλια