Αγωνιστικό σεμινάριο ολυμπιακού Taekwondo από τον Α.Σ. Αγωγή TKD

Σπορ
Αγωνιστικό σεμινάριο ολυμπιακού Taekwondo από τον Α.Σ. Αγωγή TKD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδιαίτερη αυτή προπόνηση θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 17) την προσεχή Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Μια σημαντική εκδήλωση που εντάσσεται στις δράσεις του συλλόγου Α.Σ. Αγωγή TKD με σκοπό την προαγωγή και την εξέλιξη του Ολυμπιακού TAEKWONDO WTF έρχεται στο Ηράκλειο.

Σε μια εποχή τόσο δύσκολων οικονομικών συνθηκών, ο σύλλογος Α.Σ. Αγωγή TKD διοργανώνει μια προπόνηση αλλιώτικη, δυναμική και μοναδική, σε συνεργασία με εξαίρετους αθλητές.

Ήταν μια πρωτοβουλία από συλλόγους σε όλη την Κρήτη, να διοργανώσει ο καθένας στον χώρο του αυτήν την προπόνηση και να δοθεί την ευκαιρία στους αθλητές να προπονηθούν από πρωταθλητές διεθνούς επιπέδου!!!

Το αγωνιστικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Parataekwondo, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, τον Παγκόσμιο Ιρανό πρωταθλητή Mostaan Hadi και τον Farzad Zolchardi, κορυφαίοι αθλητές στο είδος. Η προπόνηση για τον Α.Σ. Αγωγή και τους αθλητές του θα λάβει μέρος στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 17), την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 από το πρωί στις 10:30 έως τις 19:30 το απόγευμα.

Το Ολυμπιακό Ταεκβοντό (Tae Kwon Do WTF) αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα παγκοσμίως. Μόνο στην Ευρώπη αριθμεί πάνω από 20 εκατομμύρια ενεργούς αθλητές. Η νοτιοΚορεάτικη μαχητική τέχνη, η οποία έχει ενταχθεί στα Ολυμπιακά Αθλήματα πρεσβεύοντας το Ολυμπιακό Ιδεώδες, έχει την αγωνιστική της μορφή και την παραδοσιακή.

Ο Α.Σ. Αγωγή δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2009, στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 13, πάνω από το κολυμβητήριο), στην Ν. Αλικαρνασσό Ηροδότου 96 και στο κλειστό στάδιο Μελεσσών. Με την αγωνιστική του ομάδα συμμετέχει σε αθλητικές διοργανώσεις τοπικού και εθνικού επιπέδου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • 10.30-12.30 ΕΦΗΒΟΙ-ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – Μonstean Hadi
  • 12.30-13.00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-Καλοσώρισμα-Απονομή Πλακετών και δώρων.
  • 13.30-14.30 ΕΦΗΒΟΙ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ-Παναγιωτόπουλος Βασίλης
  • 14.30-16.30 ΔΙΑΛΕΜΜΑ
  • 16.30-17.30 ΠΑΙΔΕΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ- Παναγιωτόπουλος Βασίλης
  • 17.30-19-30 ΕΦΗΒΟΙ-ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – Μonstean Hadi
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News