Ζλατιλίδης: «Συγκέντρωση και υπομονή για να τερματίσουμε πρώτοι»

Σπορ
Ζλατιλίδης: «Συγκέντρωση και υπομονή για να τερματίσουμε πρώτοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων μπαράζ, που οδηγούν στην Α1 κατηγορία.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα διεκδικήσει για τρίτη σερί χρονιά το… εισιτήριο για τα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου και ο ΟΦΗ μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα με 4 βαθμούς. Η Ρόδος θα ξεκινήσει με 3, ο Πανιώνιος με 2 και ο Πανερυθραϊκός με 1 βαθμό.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Δημήτρης Ζλατιλίδης τόνισε για την προσπάθεια της ομάδας του: «Είναι ουσιαστικά ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά δεν είναι κάτι μεγάλο. Εμείς πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εκτός έδρας, ώστε να τερματίσουμε πρώτοι. Είναι 6 παιχνίδια με στόχο να μαζέψουμε όσο το δυνατόν παραπάνω βαθμούς μπορούμε. Θέλει συγκέντρωση και υπομονή. Τώρα είναι το ζουμί. Θα πρέπει να κρατηθούμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο» επισημαίνει.

Σε ότι αφορά τους αντιπάλους πρόσθεσε: «Από αυτά που έχουμε δει η Ρόδος και ο Πανιώνιος, είναι δυο πολύ καλές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για να μπορέσουμε να τις κερδίσουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κρατήσουμε την τακτική μας και να δώσουμε μεγάλες μάχες. Είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Και η Ερυθραία όμως είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τους αγώνες που έρχονται: «Στα παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά ακόμα και σε αυτά που θα δώσουμε στην Αθήνα, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ειδικά στα παιχνίδια που θα δώσουμε στο κλειστό του ΒΑΚ, θα πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, φέτος να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ελληνικού βόλεϊ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News