Στη γιορτή των Συνδέσμων του ΟΦΗ ο Ερασιτέχνης

Σπορ
Στη γιορτή των Συνδέσμων του ΟΦΗ ο Ερασιτέχνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προτροπή του Γιάννη Δανδάλη εκπροσωπήθηκαν όλα τα τμήματα στην εκδήλωση…

Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον ετήσιο χορό, που διοργάνωσαν οι Σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ, το βράδυ του Σαββάτου (16/2) στο κέντρο ΑΝΟΔΟΣ.

Με εντολή του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 3-1 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, πήγαν στην εκδήλωση, για να τιμήσουν με την παρουσία τους, την βραδιά αυτή που είχε άρωμα ΟΦΗ.

Ακόμη, ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης εκπροσώπησε το τμήμα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ενώ το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, εκπροσώπησε ο Συμμεών Καμπάκας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη βραδιά και τους ζήτησε να είναι κοντά σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο κ. Δανδάλης είχε εγκάρδια συνομιλία με τους υπεύθυνους του τμήματος ποδοσφαίρου του ΟΦΗ (Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη) και τους ευχήθηκε νίκη στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι, θα παρακολουθήσει σήμερα σύσσωμη, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News