Χάλκινο μετάλλιο ο Καραντινάκης στο Πανελλήνιο Tae kwon do I.T.F.

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο ο Καραντινάκης στο Πανελλήνιο Tae kwon do I.T.F.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακρίσεις για τους "Gerontis Fighters" στο Π. Φάληρο...

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F. Eφήβων-Nεανίδων που διοργάνωσε η Α.Ο.Τ.Ε., στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», συμμετείχαν οι αθλητές των Gerontis Fighters. Οι πέντε αθλητές του Συλλόγου, αγωνίστηκαν σε τουλ, μάχες και ειδικές τεχνικές, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα: Ο Καραντινάκης Δημήτριος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη μάχη, ο Αρβανιτάκης Αντώνιος κατέκτησε την 5η θέση στα τουλ, ο Λογγίδης Χαράλαμπος την 5η θέση στις ειδικές τεχνικές-εναέρια. Ο Λιαπάκης Ιωάννης συμμετείχε σε τουλ και μάχες, με εξαιρετική παρουσία ενώ ο Λεστάκης Γεώργιος παρόλο που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες, είχε πολύ αξιόλογη εμφάνιση.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και στο δάσκαλο και προπονητή τους, κ. Ιωάννη Γεροντή, που είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα της προπονητικής τους προετοιμασίας. Επίσης οι «Gerontis Fighters» ευχαριστούν τον χορηγό της αποστολής, την Περιφέρεια Κρήτης, που στήριξε τους αθλητές σε αυτόν τον αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News