Επίδειξη δύναμης στο πανελλήνιο πάλης από τον Γιάννη Καργιωτάκη

Σπορ
Επίδειξη δύναμης στο πανελλήνιο πάλης από τον Γιάννη Καργιωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίαμβος του κρητικού αθλητή στη Θεσσαλονίκη...

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών & Γυναικών 2019 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10 Φεβρουαρίου) ο Γιάννης Καργιωτάκης απέδειξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την υπεροχή του στην κατηγορία των 125kgr Ελευθέρας Πάλης νικώντας με καταφανή ανωτερότητα τέσσερις αθλητές και φτάνοντας στον τελικό όπου κέρδισε με τεχνική πτώση (12-1 στα σημεία) τον Ίμπιζ Νιαζί του Α.Σ. «Δημοκρίτειο Κομοτηνής».

 Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης δήλωσε:

«Πρωταθλητής Ανδρών 2019. Για τρίτη συνεχόμενη φορά. Το αφιερώνω στην μάνα μου που γιόρταζε και σε όλους τους νηπιαγωγούς, όπως είναι και η ίδια, την βάση δηλαδή την παιδαγωγικής πυραμίδας.

Πολλά «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στον παιδαγωγό και δάσκαλό μου Παράσχο Δεσκουλίδη που ήρθε για άλλη μια φορά από την Κρήτη και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ στους συναθλητές μου, που γυμναζόμαστε κάθε μέρα μαζί (Θανάση Καπαθανασίδη, Μπάμπη Καλτσίδη, Γιώργο Κουτσιούμπα, Γιώργο Δραμιτινό, Samouel Krvavac, Τριαντάφυλλο Μαρούγκα κι όλα τα υπόλοιπα παιδιά), στον «Πολυνίκη Μοσχάτου» και όλους τους αθλητές του, καθώς και στον προπονητή τους Χαράλαμπο Χαφουσίδη

Πολλά «Ευχαριστώ» στον σύλλογο μου «Άτλας Καλλιθέας» που μας κάλυψε όλα τα έξοδα και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας Ολυμπιονίκη Ηρακλή Δεσκουλίδη.

Πολλά «Ευχαριστώ» και στην υπηρεσία μου Υ.Φ.Α.Α. της ΕΛ.ΑΣ. που μου δίνει την δυνατότητα να προπονούμε καθημερινά και να κάνω πρωταθλητισμό.

Ένα τεράστιο «Μπράβο» στους ανθρώπους (προπονητές, τεχνικούς, διευθυντές, παράγοντες κτλ) του Π.Α.Ο.Κ για την υπέροχη διοργάνωση και την κατάκτηση για πολλοστή φορά του πρωταθλήματος. Όλα ήταν άρτια οργανωμένα και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από πρωταθλήματα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια που γίνονται στο εξωτερικό.

Συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία μας ΕΛ.ΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης). Ανεβάσετε πολύ το άθλημά μας, τέτοιες διοργανώσεις του αξίζουν!»

Ενώ ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του Γιάννη Καργιωτάκη από το ξεκίνημά του, εμφανώς ικανοποιημένος ανέφερε:

«Είμαι πολύ περήφανος για τον Γιάννη που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτάει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Ένας αθλητής που έχει δουλέψει πολύ σκληρά κι έχει φέρει πολλές επιτυχίες στην Κρήτη και στην χώρα μας την Ελλάδα. Δεν θα κουραστώ να τονίζω πως είναι λαμπρό παράδειγμα για όλους τους αθλητές, όλων των αθλημάτων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News