Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Έφτασε η μεγάλη στιγμή / Live

Σπορ
Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Έφτασε η μεγάλη στιγμή / Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η μεγάλη μάχη για τον Τσιτσιπά

Η μεγάλη ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε.

Και η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του κορυφαίου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά και Ράφα Ναδάλ, στα πλαίσια του μεγάλου ημιτελικού στην Μελβούρνη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μετά από τον άθλο απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open κόντρα στον Μπαουτίστα Αγκούτ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει τώρα να κάνει μία ακόμα τεράστια υπέρβαση, καθώς αντιμετωπίζει τον Ράφα Ναδάλ με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο 20χρονος πρωταθλητής είναι το αουτσάιντερ κόντρα στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που του επιτρέπει να … ονειρεύεται ακόμη και τη νίκη! Και η αλήθεια είναι πως όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο, ο μικρός δείχνει ικανός να διεκδικήσει την μεγάλη έκπληξη.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1088355366096773121

Πήρε το πρώτο σετ ο Ναδάλ

Δύσκολο ήταν το πρώτο σετ για τον Στέφανο Τσιτσιπά που το έχασε από το Ναδάλ. Ο Ισπανός έκανε το 1-0 (6-2) με γρήγορες επιθέσεις απέναντι στον Έλληνα τενίστα που μπήκε αγχωμένος στον αγώνα. 

Εντωμεταξύ, στη Μελβούρνη επικρατεί φρενίτιδα επικρατεί για χάρη του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα, κάποιοι φίλαθλοι έφτασαν στο σημείο να μεταμφιεστούν για χάρη του Έλληνα τενίστα, με την κάμερα να τους εντοπίζει στην κερκίδα.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1088354646484234240

Τα highlights του πρώτου σετ 

Έκανε το 2-0 στα σετ ο Ναδάλ

Σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Australian Open πήρε ο Ράφα Ναδάλ κάνοντας το 2-0 στα σετ με 6-4. Ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 4-3 αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση του Ισπανού.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1088376746603274240

Ηττήθηκε ο Τσιτσιπάς

Στο 3ο σετ ο Ναδάλ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Πήρε 6-0 games και με 3-0 σετ προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open αποκλείοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αποθέωση για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώθηκε κατά την αποχώρησή του μετά την ήττα από το Ναδάλ. Το κοινό αναγνώρισε την υπέρβασή του για να φτάσει ως τον ημιτελικό του Australian Open.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News