Αργυρό μετάλλιο από τον Μουρτζάκη στο Κύπελλο Ξιφασκίας

Σπορ
Αργυρό μετάλλιο από τον Μουρτζάκη στο Κύπελλο Ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στο ΟΑΚΑ

Με νέες εμπειρίες και ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές- τριες της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς από τους αγώνες που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ για το τελευταίο κύπελλο της κατηγορίας τους για το 2018. Την ομάδα του φλερέ έως 10 ετών αποτελούσαν οι: Ευαγγελία Αναγνωστάκη, Βαγγέλης Λιονάκης και Γιώργος Μουρτζάκης που συμμετείχε στους αγώνες Παμπαίδων -Παγκορασίδων .

Στην κατηγορία Παμπαίδων (8 έως 10 ετών) ο Βαγγέλης Λιονάκης με δύο νίκες & δύο ήττες πέρασε στον δεύτερο γύρο με νούμερο 20 και ο Γιώργος Μουρτζάκης με δύο νίκες & δύο ήττες πέρασε στον δεύτερο γύρο με νούμερο 20 . Στους νοκ άουτ αγώνες ο Λιονάκης νικώντας 8-2 των Κατσαράκη Ε . μπήκε στους «16» και επικρατώντας του Αγγέλου Ι. μπήκε στην οκτάδα, εκεί ηττήθηκε από των Γκούμα με σκορ 10-4 και κατετάγη 7ος . Ο Γιώργος Μουρτζάκης παρά την όχι και τόσο καλή αρχή στην πούλ, κέρδισε διαδοχικά τους: Κωσταρέλο ( 10-7 ) για τους «16» , Ξενικάκη ( 10-4 ) για τους «8» ,Λίλα ( 10-8 ) για τους «4» και Γκούμα (7-5 ) και έφτασε μέχρι τον τελικό που αντιμετώπισε των Τουλάκη όπου έχασε στις λεπτομέρειες με σκόρ 4-5 και κατετάγη 2ος παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο. Μια καταπληκτική πορεία για των νεαρό αθλητή της Α.Λ. Μεσσαράς που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στην προπόνηση .

Η Ευαγγελία Αναγνωστάκη με μια πολύ καλή εμφάνιση και απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα στην πουλ, πήρε την δεύτερη θέση στην πουλ με διαφορά ένα χτύπημα και πέρασε στου «16» χωρίς αγώνα νοκ άουτ , για την είσοδο στου «8» όπου αγωνίστηκε με την Κέκερη και ηττήθηκε με σκορ 4-10 και τελικά κατετάγη 10η σε σύνολο 25 αθλητριών .

Την αποστολή συνόδεψε ο έμπειρος αθλητής της ΑΛΜ Στέλιος Φουστανάκης, στα πρώτα του βήματα ως προπονητής για την ομάδα της Μεσσαράς .

Την Κυριακή οι Μανώλης Αυγουστάκης και Γιάννης Κάζηλας πήραν την σκυτάλη και αγωνίστηκαν στην κατηγορία έως 17 ετών

Ο Κάζηλας με τέσσερις νίκες και δύο ήττες κατετάγη 14ος και ο Αυγουστάκης με δύο νίκες και τρεις ήττες κατετάγη 23ος μετά των πρώτο γύρο. Στα νοκ άουτ ο Κάζηλας νίκησε των Γεωργόπουλο ( 15-6 ) αλλά ηττήθηκε στον αγώνα για την «οκτάδα» από τoν Μοσχόπουλο ( 2-15 ) και τελικά κατετάγη 12ος . Ο Αυγουστάκης κέρδισε διαδοχικά τους: Αποστολόπουλο (15-6) για τους «16» και Μπάλλο (15-13 ) για τους «8» όμως έχασε από το Nο 1 της κατάταξης, τον Καμπανιάρη με (4-15) και κατετάγη 8ος .

Στα κορίτσια δεν υπήρξε εκπροσώπηση μιας και η Δήμητρα Σφακιανάκη τραυματίστηκε (διάστρεμμ) στην τελευταία προπόνηση και δεν έλαβε μέρος στον αγώνα .

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής κ. Δημήτρης Φουστανάκης .

Στην Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς ευχαριστούν την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ασφαλή μετάβαση της αποστολής στο Πειραιά.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές καθώς και τους προπονητές κ.κ. Δημήτρη Φουστανάκη & Στέλιο Φουστανάκη για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή δύναμη για τους επόμενους αγώνες .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News