Παραδόθηκε η σκυτάλη του Ο.Κ.Α. Πρέβελη στο Όραμα Ελπίδας

Σπορ
Παραδόθηκε η σκυτάλη του Ο.Κ.Α. Πρέβελη στο Όραμα Ελπίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το Γύρο της Κρήτης με Πατίνια...

Στην Αθήνα γράφτηκε μόλις την περασμένη Τρίτη ο επίλογος του εγχειρήματος του Γύρου της Κρήτης με Πατίνια, όπου αποστολή της ομάδας του Ο.Κ.Α. Πρέβελη παρέδωσε την σκυτάλη με την οποία διέσχισε όλη τη Μεγαλόνησο, στο Όραμα Ελπίδας.

Την ομάδα στο Όραμα Ελπίδας υποδέχθηκε ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών κ.Στέλιος Γραφάκος, που ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το εγχείρημα, ξεναγώντας τους παράλληλα στον χώρο. Στη συνέχεια οι αθλητές με τα πατίνια τους σκόρπισαν χαμόγελα στους διαδρόμους και τους θαλάμους των παιδιών, δίνοντάς τους τις καλύτερες ευχές.

Η παράδοση της σκυτάλης ολοκληρώθηκε στον χώρο του Theoxenia Hotel που φιλοξενεί το bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, όπου η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε αυτοπροσώπως την αποστολή.

Τέλος, η ομάδα επισκέφθηκε τα κεντρικά της Grecotel, του μεγάλου υποστηρικτή του Σωματείου και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νίκο και την κ. Μάρη Δασκαλαντωνάκη, καθώς επίσης και το κατάστημα Future Skate που ήταν υποστηρικτής του εγχειρήματος του Γύρου της Κρήτης με Πατίνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News