Kick Boxing: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η 13χρονη Μαρία Τουγλή!

Σπορ
Kick Boxing: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η 13χρονη Μαρία Τουγλή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε από την Αθήνα η 13χρονη αθλήτρια Μαρία Τουγλή, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing (κάτω τω 18 ετών).

Η διοργάνωση έγινε στην Αθήνα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων στο κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο πάλης, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing.)

Είναι μια σπουδαία επιτυχία για την Μαρία Τουγλή που ασχολείται μόλις δύο χρόνια με το άθλημα αλλά δουλεύει πάρα πολύ και το μέλλον της ανήκει.

Πρόκειται για μία αθλήτρια της σχολής «Εvolution Fighting Club», η οποία λειτουργεί στα Δειλινά και προπονητής είναι ο κ. Μάνος Φραγκιαδάκης, με τον ίδιο να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της.

Στόχος της Μαρίας Τουγλή είναι να καταξιωθεί στο χώρο του Kick Boxing, συνεχίζοντας την καλή δουλειά που κάνει με τον προπονητή της και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος και τα επόμενα χρόνια.

Ένα σπουδαίο κίνητρο είναι και η μοριοδότηση μέσα από τις πανελλήνιες επιτυχίες, ώστε στο μέλλον να φοιτήσει στην Πανεπιστημιακή Σχολή που επιθυμεί.

Ασφαλώς θέλει να αγωνιστεί και σε διεθνείς διοργανώσεις και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News