Στον υφυπουργό Αθλητισμού για θέματα του Ερασιτέχνη ο Κοτσιφάκης

Σπορ
Στον υφυπουργό Αθλητισμού για θέματα του Ερασιτέχνη ο Κοτσιφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, είχε στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα, ο υπεύθυνος περιουσίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Αντώνης Κοτσιφάκης.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, Σωκράτη Βαρδάκη και ο κ. Κοτσιφάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον υφυπουργό αθλητισμού, για τον αθλητικό και κοινωνικό ρόλο που παίζει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στην κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και πανελλαδικά, με τα τμήματα που διαθέτει.

Παράλληλα, τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Αντώνης Κοτσιφάκης αναφερόμενος στην συνάντηση με την Υφυπουργό αθλητισμού ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ότι «ήταν μια θεσμική συνάντηση εφ’ όλης της ύλης, για να ενημερώσουμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για το ρόλο και τη θέση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην κοινωνία του Ηρακλείου και την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αριθμεί πάνω από 1000 αθλητές και έχει τμήματα σε πολλά σπορ που παίζουν δυναμικό ρόλο, σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχαριστώ τον κ. Βασιλειάδη για το ενδιαφέρον που έδειξε, το οποίο είναι ειλικρινές. Ακόμη, ευχαριστώ τον βουλευτή τον κ. Βαρδάκη, για την συμπαράσταση του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News