Νέες εμπειρίες για τους ξιφομάχους της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς!

Σπορ
Νέες εμπειρίες για τους ξιφομάχους της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 11μελή αποστολή συμμετείχε σε αγώνες στο ΟΑΚΑ...

Διπλή αποστολή είχε και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς με τους ξιφομάχους της να συλλέγουν νέες εμπειρίες. Η ομάδα της Μεσσαράς συμμετείχε με 11 αθλητές στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας Παμπαίδων- Παγκορασίδων, στους αγώνες ανάπτυξης ξίφους μονομαχίας αλλά και στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας Εφήβων- Νεανίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ .

Αναλυτικά :Ο Φασουλάκης Στέφανος αγωνίστηκε στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας Παμπαίδων έως 10 ετών όπου κατετάγη 22ος σε σύνολο 45 αθλητών, μια επίδοση πολύ καλή για την ηλικία του .

Η Γρηγοριάδου Μαριλένα κατετάγη 8η και η Σφακιανάκη Εβελίνα 12η σε σύνολο 49 αθλητριών. Ο Μουρτζάκης Νίκος ήταν 12ος και ο Λιονάκης Κώστας 29ος, ουσιαστικά στον πρώτο του αγώνα σε αυτό το όπλο σε σύνολο 73ων αθλητών .

Την επόμενη ημέρα, οι Χατζηδάκη Αλκυόνη, Γρηγοριάδης Παύλος , Γρηγοριάδης Γιάννης, Μπουχαλάκης Ανδρέας, Χατζηγεωργίου Νίκος και Μαλλιαράκης Γεώργιος αγωνίστηκαν στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας Εφήβων- Νεανίδων έως 17 ετών.

Η έκπληξη ήρθε από των Γρηγοριάδη Γιάννη που είναι ο μικρότερος σε αυτή την ομάδα . Ο Γιάννης με μια μόνο ήττα στην πουλ από τον επικεφαλής της κατάταξης, κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του αγώνα όπου ηττήθηκε με σκορ 13-12 και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό . Μία καταπληκτική επίδοση από τον μικρό ξιφομάχο που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .Ο Μαλλιαράκης Γεώργιος ήταν 15ος , ο Χατζηγεωργίου Νίκος 17ος , ο Γρηγοριάδης Παύλος 23ος και ο Μπουχαλάκης Ανδρέας 34ος σε σύνολο 49 αθλητών. Και τέλος η Χατζηδάκη Αλκυόνη κατετάγη 39η σε σύνολο 53 αθλητριών.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κ. Φουστανάκης Δημήτρης.

Το Δ.Σ θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τις επιδώσεις τους και ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ασφαλή μετάβαση της αποστολής στο Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News