Απόλυτα επιτυχημένη η σκακιστική διοργάνωση στο Φόδελε

Σπορ
Απόλυτα επιτυχημένη η σκακιστική διοργάνωση στο Φόδελε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τουρνουά, που έκρυβε πολλές συγκινήσεις, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά του...

Με τη συμμετοχή 188 ερασιτεχνών σκακιστών υψηλού επιπέδου, από 21 χώρες όλου του κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά Amateur Chess Organization 2018, στο ξενοδοχείο “Fodele Beach and Water Park Holiday Resort”, στο Φόδελε.

Το τουρνουά, που έκρυβε πολλές συγκινήσεις, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά του, ενώ πλαισιώθηκε από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του διάσημου συγγραφέα Alex Guensburg. Στο περιθώριο των αγώνων, οι αθλητές και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία και να διαφημίσουν τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο.

Τις καλύτερες εντυπώσεις όμως αποκόμισαν οι συμμετέχοντες και από τη διαμονή, τη φιλοξενία, αλλά και την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά. Οι διοργανωτές κατάφεραν να κερδίσουν ένα απαιτητικό κοινό, να αναδείξουν τη διατροφή, την παράδοση και την κουλτούρα της Κρήτης, και να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις στους ξένους επισκέπτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News