default-image

Χάλκινο μετάλλιο ο Λιονάκης της Α.Λ. Μεσσαράς

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο ο Λιονάκης της Α.Λ. Μεσσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο που μας πέρασε μια από τις τρεις αποστολές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς αποτελούμενη από τους Λιονάκη Βαγγέλη, Μουρτζάκη Γιώργο και Αναγνωστάκη Ευαγγελία κατέληξε στο Αιγάλεω όπου ο Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΑΛΕΩ διοργάνωσε αγώνες παμπαίδων -Πανκορασίδων 

Στη κατηγορία Παμπαίδων 8 έως 10 ετών ο Λιονάκης Βαγγέλης με 5-1 νίκες πέρασε στον δεύτερο γύρο και με νούμερο 3 μπήκε απ’ ευθείας στους 16. Εκεί νίκησε τον Τριανταφυλλίδη (ΑΞΙΑ) 10-4 και μπήκε στους 8 και τον Γκούμα  (ΑΟΞ ΑΙΓΑΛΕΩ ) 10-7 και μπήκε στα μετάλλια. 

Στον ημιτελικό έχασε από τον Τουλάκη - Μαρκάκη  (ΑΟΞ ΑΙΓΑΛΕΩ ) με 10-5 και κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο .

Ο Μουρτζάκης Γιώργος που ανέβηκε με ίωση στους αγώνες κατάφερε να κάνει 3 νίκες να περάσει στους 32, να νικήσει στην συνέχεια τον Βρεττό  (ΑΞΙΑ) με 10-7 να μπει στους 16 αλλά ο πυρετός και η εξασθένιση του οργανισμού του ήταν αιτία της ήττας από τον Χιοτελή (ΟΞ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) με 10-3 και τελικά κατέλαβε την 13η θέση. 

Στα κορίτσια η πρώτη επαφή με αγώνες ξιφασκίας για την Αναγνωστάκη Ευαγγελία ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική με την 8χρονη αθλήτρια από τον Αμπελούζο να κάνει 2 νίκες στην πουλ να περνάει στις 16 όπου και σταμάτησε η Τσιαμπά  (ΑΟΞ ΑΙΓΑΛΕΩ )με 10-4 την είσοδο της στην 8αδα που θα ήταν τεράστια επιτυχία μιας και η εμπειρία της η ηλικία της αλλά και ο χρόνος ενασχόληση της με την Ξιφασκία δεν ήταν αυτές που είχαν οι αντίπαλες αθλήτριες. 

Το ΔΣ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ευχαριστεί τους γονείς που συνόδεψαν τους αθλητές, τον Αθλητή Φουστανάκη Στέλιο που απόντος του Φουστανάκη Δημήτρη  (αποστολή στα Γιάννενα )επιτέλεσε με μεγάλη επιτυχία τα καθήκοντά προπονητή και την ANEK - BLUE STAR FERRΙΕS που χορήγησε με έκπτωση εισιτήρια και γι αυτήν την αποστολή. 

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς ευχαριστεί την ANEK - BLUE STAR FERRΙΕS για την ασφαλή και οικονομική μετάβαση της αποστολής στο Πειραιά. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές καθώς και τον προπονητή Κο Φουστανάκη Στέλιο για τις επιτυχίες τους και εύχεται καλή δύναμη για τους επόμενους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News