Εντυπωσίασε το "Αθλόπολις" στο Παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου

Σπορ
Εντυπωσίασε το "Αθλόπολις" στο Παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του αθλητικού σωματείου “Αθλόπολις” στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U15 και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (balkan open ju jitsu 2018) που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στην Αθήνα. Στους αγώνες πήραν μέρος 31 χώρες, 102 προπονητές και 1.179 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Το ηρακλειώτικο σωματείο εκπροσωπήθηκε από πέντε πρωταθλητές, οι οποίοι φορώντας το εθνόσημο στο στήθος έφεραν επιτυχίες στην Ελλάδα, κάνοντας περήφανη τη χώρα τους και ιδιαίτερα την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Ζαϊμάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία του, ενώ στο Βαλκανικό ο Μανόλης Σηφάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Μανόλης Καρουζάκης το χάλκινο. Επίσης, στις γυναίκες, η Μαρία Κουμπανάκη κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση στο Βαλκανικό και η νεαρή αθλήτρια Γεωργία Σκαρβελάκη ήταν επίσης 4η στην κατηγορία της.

Απόλυτα δικαιωμένος δηλώνει και ο προπονητής τους Γιώργος Ζαϊμάκης, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία για τη συμμετοχή τού Σηφάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια της Ιταλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News