Πρωταθλητής του μοντέρνου πένταθλου έχασε τη ζωή του στο Μάτι

Σπορ
Πρωταθλητής του μοντέρνου πένταθλου έχασε τη ζωή του στο Μάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με ανακοίνωσή του είπε το δικό του "αντίο" στον Δημήτρη Τουρναβίτη, πρωταθλητή πριν μερικά χρόνια στο μοντέρνο πένταθλο. Ο 54χρονος έχασε τη ζωή του στο Μάτι Αττικής, θύμα και αυτός της φονικής πυρκαγιάς...

Η ανακοίνωση:

«Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή Δημήτρη…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του άλλοτε πρωταθλητή μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Γεννήθηκε το 1964 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» στο απαιτητικό αγώνισμα του μοντέρνου πεντάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1980.

Μάζεψε συνολικά 3.008 βαθμούς σε εκείνη τη διοργάνωση ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 10.416 βαθμούς , χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρωτιά.

Εν συνεχεία ήταν μέλος της σκοποβολής του Παναθηναϊκού ενώ είχε περάσει και από το τμήμα κολύμβησης . Τα τελευταία χρόνια ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Πέραν της αθλητικής του σταδιοδρομίας ήταν εξαίρετος καθηγητής μουσικής και είχε δημιουργήσει το δικό του ωδείο στην Πεντέλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News