Πλήθος αθλητών στους αγώνες Πάλης στην άμμο

Σπορ
Πλήθος αθλητών στους αγώνες Πάλης στην άμμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 24 Ιουνίου οι αγώνες πάλης στην άμμο που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΛ.ΕΥ.Ε., με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»: "64 αθλητές και αθλήτριες -όλων των ηλικιών- από Ηράκλειο (Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»), Άγιο Νικόλαο (Α.Σ. «ΑΛΜΥΡΟΣ») και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συμμετείχαν χθες Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στην Αναπτυξιακή Συνάντηση Πάλης στην Άμμο που διοργάνωσε ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στο HAVANABEACHBARστην Αμμουδάρα.

Μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια, Έλληνες και Αμερικάνοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πάλεψαν με πάθος, αποκομίζοντας και προσθέτοντας επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες στο ενεργητικό τους, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα στους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες".

Ο σύλλογος παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια πραγματοποίηση της διοργάνωσης και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News