Εξασφάλισαν θέση στο Παγκόσμιο Μαραζάκη και Γραμματικάκης

Σπορ
Εξασφάλισαν θέση στο Παγκόσμιο Μαραζάκη και Γραμματικάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λευκοθέα Μαραζάκη και ο Αντώνης Γραμματικάκης του αθλητικού συλλόγου Tae Kwon Do ITF Χερσονήσου εξασφάλισαν μία θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μινσκ της Λευκορωσίας 23-29 Αυγούστου.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν το περασμένο σαββατοκύριακο στους προκριματικούς αγώνες για τη σύσταση της Εθνικής ομάδας Tae Kwon Do ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και κατάφεραν με την παρουσία τους να εξασφαλίσουν μία θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μινσκ.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης η Λευκοθέα Μαραζάκη κατέκτησε την 1η θέση στο tull 3 Dan και την 3η θέση στις μάχες -58κg. Ο Αντώνης Γραμματικάκης από την πλευρά του ήταν 2ος στο tull 3 Dan και 2ος στις μάχες -63κg.

Σε ανακοίνωσή του ο αθλητικός σύλλογος Tae Kwon Do ITF Χερσονήσου αναφέρει τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάκριση τους. Τους ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά μας κάνουν πολύ υπερήφανους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που τους περιμένει.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν το στόχο τους και θα τιμήσουν όλους εμάς, τους γονείς τους, το σύλλογο, τους προπονητές τους, τη χώρα τους, αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ευχαριστούμε όλους όσους στέκονται στο πλευρό μας και βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειες μας και όλοι μαζί φτάνουμε σ’ αυτό  το αποτέλεσμα. Σίγουρα μέσα από τις επιτυχίες των παιδιών μας φαίνεται η συλλογική δουλεία που γίνεται.

Δεν φλυαρούμε, δεν ασχολούμαστε με μικροπρέπειες, αλλά πάντα με ήθος, πειθαρχία, υπομονή και επιμονή φτάνουμε στον στόχο μας και είμαστε πάντα στην κορυφή, κάνοντας πρωταθλητισμό.

Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να πρωταγωνιστούμε, αφού καταφέρνουν οι αθλητές του συλλόγου μας να είναι μέλη της εθνικής ομάδας ΤΑΕ KWON DO Ελλάδος τα τελευταία 6 χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News