default-image

Μεγάλο άλμα για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Σπορ
Μεγάλο άλμα για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη ανέβηκε η Μαρία Σάκκαρη και πλέον βρίσκεται στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Σήμερα (11/6), η WTA ανακοίνωσε την καινούργια λίστα της και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στην 33η θέση με 1.383 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε πέντε θέσεις και βρίσκεται στο Νο179 του κόσμου με 319 βαθμούς. Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να "σκαρφαλώνει". Ο 19χρονος πρωταθλητής δημιούργησε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα δύο θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο37, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει 1.222 βαθμούς και η νέα άνοδος του οφείλεται στους βαθμούς που κέρδισε στο τουρνουά του Roland Garros. Στο μεταξύ, αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τον Ραφαέλ Ναδάλ να βρίσκεται στην κορυφή. Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Νο24, ενώ ο Μάρκος Παγδατής είναι 83ος στον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News