Συλλέκτης μεταλλίων ο ΠΑΣ στους αγώνες σκοποβολής «Μάχη της Κρήτης»

Σπορ
Συλλέκτης μεταλλίων ο ΠΑΣ στους αγώνες σκοποβολής «Μάχη της Κρήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές-τριες του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στους αγώνες σταθερού στόχου που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο εθνικό σκοπευτήριο των Χανίων.

Το ηρακλειώτικο σωματείο κατέκτησε συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων τα έξι χρυσά, τα έξι ασημένια και τα 5 χάλκινα. Πιο συγκεκριμένα δύο πρωτιές πανηγύρισε ο Κωνσταντίνος Μπινυχάκης στο πυροβόλο πιστόλι ταχύτητας και στο αεροβόλο πιστόλι στις κατηγορίες ανδρών. Χρυσό μετάλλιο επίσης κατέκτησαν η Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη στο πυροβόλο πιστόλι γυναικών, ο Ανταλκίδας Μαρκογιανάκης στο πυροβόλο στάνταρ ανδρών, ο Κωνσταντίνος Βερτούδος στο αεροβόλο τυφέκιο ανδρών και ο Αντώνιος Λεκάκης στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων Α΄.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Βερτούδος στο πυροβόλο τυφέκιο πρηνηδόν ανδρών, ενώ δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε η Βασιλεία Λυρώνη στο πυροβόλο τυφέκιο πρηνηδόν νεανίδων και στο αεροβόλο τυφέκιο νεανίδων. Ίδιο χρώμα είχε το μετάλλιο και του Μύρωνα Κακουλάκη στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων, της Αικατερίνης Βουλγαρίδη στο αεροβόλο τυφέκιο γυναικών και ο Βασίλειος Κακουλάκης στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων Β΄. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Ραφαέλα Μάλαμα στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων Α΄, ο Κωνσταντίνος Μπινυχάκης στο πυροβόλο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης ανδρών, η Ευαγγελία Κηπαράκη στο πυροβόλο τυφέκιο πρηνηδόν νεανίδων, ο Αναστάσιος Νίχλος στο αεροβόλο τυφέκιο παίδων Β΄ και ο Αλκιβιάδης Γαραζανάκης στο αεροβόλο τυφέκιο εφήβων.

Στους Αγώνες Συμμετείχαν επίσης οι Κοσκινάς Γεώργιος, Ψαθάκης Ελευθέριος, Καλός Παναγιώτης, Λυγεράκη Στυλιανή, Χρυσουλάκη Μαρία, Μάμος Μηνάς, Μακρυγιαννάκης Γεώργιος, Δασκαλάκης Κωνσταντίνος, Σηφάκη Ειρήνη, Αθανασάκη Δήμητρα, Μακρυγιαννάκη Μαρία, Ανδριώτη Χρυσούλα, Λεκάκης Ιωάννης, Παπαδάκη Κτιστάκη Μαρία του Στυλ., Μαγαράκης Εμμανουήλ, Κοσκινά Μαρία, Κουσκουμπεκάκη Νικολέτα, Χρυσουλάκης Γρηγόριος, Σανδαλάκη Χαριτίνη, Κουτάντου Ευαγγελία, Ταμπακάκη Άννα, Βασσάλος Κωνσταντίνος, Ταμπακάκης Σταύρος, Μαθιουδάκης Χρήστος και Καλοσυνάκη Μαρίνα.

 Οι επιτυχίες του ΠΑΣ δε σταμάτησαν εκεί καθώς στο στον πήλινο στόχο, στο αγώνισμα του ΤΡΑΠ, ο Γεώργιος Καλονάκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους άνδρες, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιωάννης Μακαρώνας στην κατηγορία βετεράνων ΤΡΑΠ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News