Στην Ολυμπιάδα Νέων η Κυδωνάκη

Σπορ
Στην Ολυμπιάδα Νέων η Κυδωνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια επιτυχία για την αθλήτρια του Καράτε από το Τυμπάκι, Κυριακή Κυδωνάκη, που πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα γίνουν στο Μπουένος Άιρες από τις 6 ως της 18 Οκτωβρίου.

Η παρουσία στην Αργεντινή είναι μια ακόμη επιτυχία για το ελληνικό καράτε, με εκπρόσωπο την αθλήτρια από την Κρήτη.

Η Κυδωνάκη προκρίνεται απευθείας στους Αγώνες “Buenos Aires 2018” ως πρώτη στην κατηγορία της (Kumite +59κ.) σύμφωνα με τον επίσημο Πίνακα Κατάταξης Αθλητών (WKF Olympic Standing) που ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε WKF, παίρνοντας μάλιστα το εισιτήριο από την 1η Φάση Πρόκρισης.

Η πρόκριση της αθλήτριας Κ. Κυδωνάκη αποτελεί, προσωπικά για την ίδια, το επιστέγασμα και την ανταμοιβή των προσπαθειών, της επιμονής, του μαχητικού πνεύματος και των αγωνιστικών της διακρίσεών με αφετηρία το πρόσφατο χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο στο Sochi δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Παράλληλα, αφήνει παρακαταθήκη για το άθλημα, την ομοσπονδία και τα μέλη της, καθώς η ύψιστη τιμή για ένα αθλητή να εκπροσωπήσει την χώρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πραγματικότητα, όχι όνειρο, κι αυτό θα αποτελεί οδηγό για τα επόμενα χρόνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Για άλλη μια φορά το ελληνικό καράτε δια μέσου της Ε.Λ.Ο. Καράτε δηλώνει παρών στα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα και για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Tο ελληνικό καράτε αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται στην παγκόσμια ελίτ, μετρώντας ήδη πολλά ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια και γιατί όχι, για πρώτη φορά, ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο άμεσο μέλλον!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News