Νίκησε τον Ολυμπιακό και άγγιξε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Σπορ
Νίκησε τον Ολυμπιακό και άγγιξε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, η ΑΕΚ επικράτησε 20-13 του Ολυμπιακού και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Με τον τερματοφύλακα Ραντούλοβιτς να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έφτασε σε άνετη νίκη και αποθεώθηκε από 1.000 οπαδούς της που κατέκλυσαν την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ένα μικρό προβάδισμα τριών γκολ (6-3). Και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο γκολκίπερ τους. Γιατί την ώρα που η επίθεση παρέμενε το ίδιο αξιόπιστη, ο Ραντούλοβιτς ήταν ο βασικός λόγος που άνοιξε η διαφορά και επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάει στο ημίχρονο με το ευρύ 12-5.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που είχαν να κάνουν οι παίκτες του Γραμματικού ήταν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους. Κάτι που έκαναν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο απογοητευμένος Ολυμπιακός, όπως αναφέρει το sport-fm.gr όχι μόνο δεν μπορούσε να μειώσει, αλλά είδε τη διαφορά να πηγαίνει στα 10 γκολ (20-10).

Έτσι η «Ένωση» έφτασε με άνεση στη νίκη με την οποία έκανε το 2-0 στη σειρά και πλέον της αρκεί μια ακόμα επικράτηση (είτε στο κλειστό του Ρέντη την προσεχή Τετάρτη, είτε σε νέο παιχνίδι έπειτα στο «Γ. Κασιμάτης») για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News