Πέμπτη θέση για την Μεσαρά στο Πανελλήνιο ξιφασκίας Ανδρών

Σπορ
Πέμπτη θέση για την Μεσαρά στο Πανελλήνιο ξιφασκίας Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επτά αθλητές συμμετείχε η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών ξιφασκίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ακριτική και φιλόξενη Φλώρινα. Στην αποστολή συμμετείχαν οι Στέλιος Φουστανάκης, Γιώργος Μαλλιαράκης, Νίκος Χατζηγεωργίου, Γιώργος Κουκάκης και οι αδελφοί Παύλος και Γιάννης Γρηγοριάδης, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Λάμπης Πατσιανωτάκης που σπουδάζει στο Βόλο.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα ατομικά με τη συμμετοχή 108 αθλητών και ο βενιαμίν της ομάδας Γιάννης Γρηγοριάδης έκανε την έκπληξη και αφού πέρασε το πρώτο γύρο νίκησε στο πρώτο νοκ άουτ και μπήκε στους 32. Εκεί νίκησε το Λάμπη Πατσιανωτάκη και πέρασε στους «16» καταλαμβάνοντας τελικά τη 16η θέση.

Οι Στέλιος Φουστανάκης και Νίκος Χατζηγεωργίου μπήκαν στους «32» και έχασαν στο πόντο (15-14) την είσοδο τους στην 16αδα. Οι Παύλος Γρηγοριάδης και ο Γιώργος Μαλλιαράκης ενώ πέρασαν στους «64» δεν κατάφεραν να προχωρήσουν. Τέλος ο Γιώργος Κουκάκης δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο. Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές ΑΛΜ: 16ος Γρηγοριάδης Γιάννης, 17ος Φουστανάκης Στέλιος, 21ος Χατζηγεωργίου Νίκος, 30ος Πατσιανωτάκης Λάμπης, 46ος Γρηγοριάδης Παύλος, 59ος Μαλλιαράκης Γιώργος και 102ος Κουκάκης Γιώργος.

Τη Κυριακή η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς αντιμετώπισε στα ομαδικά τη Γ.Ε. Ηρακλείου, την οποία και νίκησε παίρνοντας το εισιτήριο για την 8άδα. Ηττήθηκε, ωστόσο, από την ΟΣΑ (43-45) κι έτσι κατέλαβε την 5η θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News