Μεγάλη επιτυχία στους Σχολικούς Αγώνες Πάλης

Σπορ
Μεγάλη επιτυχία στους Σχολικούς Αγώνες Πάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκάδες μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Ηρακλείου συμμετείχαν στους Σχολικούς Αγώνες Πάλης σχ. έτους 2017-2018 που διοργάνωσε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής (Ο.Φ.Α.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στην αίθουσα Πάλης του Παγκρήτιου Σταδίου (θύρα 15).

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το Ολυμπιακό άθλημα της Πάλης και τους κανονισμούς του, ζυγίστηκαν, χωρίστηκαν σε κατηγορίες και στην συνέχεια υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των υπεύθυνων των αγώνων -καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών πάλης- κ.Δεσκουλίδη Παράσχο και κ.Αμπατζή Βασίλη συμμετείχαν σε αγώνες με παιγνιώδη μορφή.

Αξίζει να σημειωθεί -εκτός τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών- πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός των μαθητών-τριών ήταν εμφανής και έκδηλος, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλλε ο καθένας και η καθεμία και δεν ήταν λίγα τα παιδιά που δήλωσαν πως επιθυμούν να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα το συγκεκριμένο άθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News