Σε ευρωπαϊκό τελικό η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Σπορ
Σε ευρωπαϊκό τελικό η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 23-23 με την πορτογαλική Μαδέιρα στο κατάμεστο «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ και «εξαργυρώνοντας» την τεράστια νίκη της στο πρώτο παιχνίδι (21-29), πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ!

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό αύριο (29/4). Υποψήφιες ομάδες είναι η IBV από την Ισλανδία και η Ποτάισα Τούρντα από τη Ρουμανία, με τους Ισλανδούς να έχουν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 31-28. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 12/13 Μαΐου και 19/20 Μαΐου, με τις έδρες να γίνονται γνωστές αφότου «κλείσει» το ζευγάρι του τελικού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χριστόδουλος Μυλωνάς, σημειώνοντα πέντε τέρματα. Ο Έλληνας πλέι μέικερ, θυμίζουμε, είχε πετύχει οκτώ στο πρώτο παιχνίδι. Από κοντά και Θανάσης Συγγάρης, κάτω από τα δοκάρια, που έπιασε δύο πέναλτι, ενώ είχε, συνολικά, 10 αποκρούσεις.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, αλλά, ακόμη και έτσι, κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του υπέρ της σκορ από το πρώτο παιχνίδι, πήρε τη μεγάλη πρόκριση και αποθεώθηκε από τον κόσμο της...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News