Πρόκριση στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ για τέσσερις του ΝΟΧ

Σπορ
Πρόκριση στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ για τέσσερις του ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και γυναικών, στο πλαίσιο της β’ φάσης των προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 31 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα το Εθνόσημο θα φορέσουν ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης στην κατηγορία ανδρών, οι Γιάννης Αντωνίου και Χρήστος Τσουπάκης στους εφήβους και η Αθηνά Κέκελου στις γυναίκες.

Οι τρεις αθλητές και η μία αθλήτρια του ΝΟΧ θα συμμετέχουν σε εσωτερικό τεστ αξιολόγησης που θα γίνει στις 29 Απριλίου όπου και θα προκύψουν οι διευρυμένες ομάδες ανά κατηγορία και κατ’ επέκταση οι αθλητές για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στις 23 και 24 Ιουλίου στην Ταραγόνα της Ισπανίας, καθώς και στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, παρά την πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλαν, οι Γιάννης Κουριδάκης, Κλειώ Καράκη και Κωνσταντίνα Σαράντου δεν κατάφεραν να ενταχθούν στην Εθνική ομάδα.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να ενταχτούν στην Εθνική. Ο πρώτος στόχος έχει κατακτηθεί. Απομένει περίπου ένας μηνάς μέχρι το εσωτερικό τεστ που πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης Τζανακόπουλος αναχωρεί τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4) για τη Βαρκελώνη όπου θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Youth Olympic Games. Συγκεκριμένα, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 12-15 Απριλίου και ο αθλητής του ΝΟΧ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, τα οποία θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News