Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου στα Χανιά

Σπορ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου και ο Α.Π.Σ. Άνεμος, διοργανώνουν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου (αθλημάτων ποδηλάτου- τρεξίματος) την Κυριακή 1/4/18 στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 την Κυριακή 1/4/18 και το υλικό του αγώνα θα παραδίδεται στο Κλειστό Κλαδισού το Σάββατο 31/3/18 τις ώρες 17.00-18.00. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου όπως και οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους ερασιτεχνικούς αγώνες διάθλου και δρόμου που θα διεξαχθούν παράλληλα, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν και ο ερασιτεχνικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί για την στήριξη του ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που εορτάζεται στις 2 Απριλίου.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων σήμερα 29 Μαρτίου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κ. Γιάννης Μαράκης ανέφερε χαρακτηριστικά “Ο Δήμος Χανίων στηρίζει αγώνες μαζικού χαρακτήρα με στόχο να γίνουν θεσμός και να προσελκύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους αθλούμενους αλλά και ξένους συμμετέχοντες, ειδικότερα όταν η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους αθλούμενους”

 Η Λίνα Ψούνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, τόνισε: “Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου πραγματοποιείται πρώτη φορά στα Χανιά και είναι συνδιοργάνωση   της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων του Δήμου Χανίων και του ΑΠΣΝΚ Άνεμος. Δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετέχουν και αποτελεί κίνητρο για τους ερασιτέχνες αθλητές να γνωρίσουν ένα αγώνισμα συνδυασμού αθλημάτων με επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση”

Η Αμάντα Λεμοντζόγλου προπονήτρια στο τμήμα τριάθλου του Α.Π.Σ. Άνεμος, καλεί μικρούς και μεγάλους αθλητές να λάβουν μέρος καθότι η συμμετοχή σε ένα αγώνα διάθλου αποτελεί μεγάλη εμπειρία και ευχαρίστησε τους χορηγούς της διοργάνωσης. Συμπληρωματικά ανέφερε ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ποδηλάτη Μανώλη Αγριμάκη, ο οποίος άδικα έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα ενώ έκανε προπόνηση του.

Η Ελένη Χουδαλάκη από το ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη δήλωσε: “Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την στήριξη τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου. Όπως γνωρίζετε τα έξοδα για τις ανάγκες του ΚΗΦΑΠ καλύπτονται εξολοκλήρου από δωρεές και χορηγίες (χρηματικές ή σε είδος) προσφορές συμπολιτών μας, επιχειρήσεων και φορέων”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  • 5 χλμ τρέξιμο – 20 χλμ Ποδηλασία – 2,5 χλμ Τρέξιμο
  • 2,5 χλμ τρέξιμο – 10 χλμ Ποδηλασία – 1,5 χλμ Τρέξιμο
  • 1,5 χλμ τρέξιμο – 5 χλμ Ποδηλασία – 1 χλμ Τρέξιμο
  • δρόμος 5 χιλιομετρα
  • δρόμος 2,5 χιλιομετρα
  • δρόμος 1,5 χιλιομετρα

Θα ακολουθήσει τελετή απονομών μετά τη λήξη των αγώνων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού και της Αστυνομικής Δν/σης Χανίων και ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας και την χορηγία των ΑΝΕΚ LINES - BLUE STAR FERRIES, των Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ., του εστιατορίου Συν Ουσία, του καταστήματος αθλητικών ειδών ΑQUA FIT, και της εταιρείας ALFIX.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News