Η Κρητικιά που μετά την πασαρέλα της ομορφιάς... ανέβηκε στο ρινγκ της πυγμαχίας

Σπορ
Η Κρητικιά που μετά την πασαρέλα της ομορφιάς... ανέβηκε στο ρινγκ της πυγμαχίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που όχι μόνο συγκινεί τις γυναίκες αλλά… τις κάνει και πυγμάχους!

Μπορεί μια όμορφη γυναίκα και δη Κρητικιά, στα 24 μόλις χρόνια της να συνδυάσει την πασαρέλα της ομορφιάς με το ρινγκ της πυγμαχίας; Και όμως μπορεί! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, ο σύλλογος του Μίνωα που δημιούργησαν στην Κρήτη οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι (Ανδρέας και Παναγιώτης) που κατάγονται από την περιοχή του Μεσολογγίου, έχει κάνει τους Ηρακλειώτες να αγαπήσουν περισσότερο την πυγμαχία. Το μποξ αν προτιμάτε! Έχουν αναδείξει τεράστιους αθλητές με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ το τουρνουά που διοργανώνουν φέτος για 13η συνεχόμενη χρονιά έχει φιλοξενήσει ονόματα-θρύλους! Και πολλά από αυτά τα ονόματα, ανήκουν στο ωραίο φύλο!

Όπως την Νίκολα Άνταμς για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, που κατέκτησε μετά την παρουσία της στο “Minoas Cup” δυο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια αλλά έγινε και… κούκλα της Barbie! Η Άνταμς είχε φιλοξενηθεί πριν 6 χρόνια στην αθλητική ενότητα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» στην ΚΡΗΤΗ TV.

Eκεί που βρέθηκε χθες και πάλι ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος έχοντας μαζί του έναν πυγμάχο και μια πυγμάχο που προέρχονται από άλλους χώρους!

Μπορείτε όμως στο βίντεο που ακολουθεί να παρακολουθήσετε και τη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή και είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον...

                                  Από το ποδόσφαιρο στο μποξ

Κι αν ο Μανόλης Καλομοίρης ήταν στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, η Κωνσταντίνα Παγάνη είχε συστηθεί στους Κρητικούς σαν μοντέλο! Η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε το μόντελιγκ! Άλλωστε έχει διεθνή τίτλο από παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στις ΗΠΑ! Ωστόσο μπήκε και στον χώρο της πυγμαχίας μέσω του Μίνωα και την παρότρυνση των αδελφών Γιαννακόπουλου! Και στη φωτογραφία που ακολουθεί... τη βλέπουμε στο ρινγκ...

Ο προπονητής πυγμαχίας Παναγιώτης Γιαννακόπουλος κάλεσε τον κόσμο στο τουρνουά “Minoas Cup” που θα γίνει παρουσία μεγάλων πυγμάχων το Σάββατο στις 18.30 στο κλειστό του ΤΕΙ! Από την πλευρά της, η πανέμορφη Κωνσταντίνα Παγάνη κάλεσε επίσης το κοινό να δει μποξ ενώ τόνισε πως «η πυγμαχία τη συναρπάζει γιατί είναι ένα άθλημα που δεν απαιτεί μόνο δύναμη και τεχνική αλλά και μυαλό!». Και όμως στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την πυγμάχο μας, νικήτρια σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική! Ήταν Μάιος του 2017, στην Ατλάντα! Όλα γίνονται!

Τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο πρώην τερματοφύλακας Μανόλης Καλομοίρης που έγινε πυγμάχος, έπλεξαν το εγκώμιο των αδελφών Γιαννακόπουλου και του συλλόγου του Μίνωα. Πάντως, στην ερώτηση «πασαρέλα και ρίνγκ πάνε μαζί», η Κωνσταντίνα είπε αφοπλιστικά «κανονικά δε συνδυάζοται, αλλά εγώ θα το προσπαθήσω…»

                       

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News