Τέσσερα μετάλλια στο Ντουμπάι ο Στεφανουδάκης!

Σπορ
Τέσσερα μετάλλια στο Ντουμπάι ο Στεφανουδάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γίγαντας από τη Μεσαρά τα σάρωσε όλα στα δύο διεθνή αθλητικά meeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

O χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, γεννημένος αγωνιστής και νικητής, εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία F54 στο αγώνισμα του ακοντισμού και για άλλη μια αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε και τα έδωσε όλα.

Ο Γίγαντας της Μεσσαράς,  συμμετείχε σε δυο Διεθνή Aθλητικά Μeeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μετά από τέσσερις αγώνες, δύο στην σφαιροβολία και δύο στον ακοντισμό, πρόσθεσε άλλα 4 μετάλλια στη συλλογή του, 3 χρυσά και 1 ασημένιο.

Πήρε μέρος στο  10th Fazza International Para Athletics Championships Dubai 2018 – World Para Athletics Grand Prix, όπου o Μεσσαρίτης Αθλητής στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κατάφερε  να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο με βολή στα 8,07 μ. ενώ στον ακοντισμό με μια εξαιρετική βολή στα 28,15 μέτρα επικράτησε των  αντιπάλων του προσθέτοντας  ένα Χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του.

Συμμετείχε, επίσης  στο 8th Sharjah International Open Athletics Meeting,όπου ρίχνοντας σφαίρα με βολή  7.99μ.  κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ενώ το "χρυσό" του ακόντιο το απογείωσε στα 28.69 μ. παίρνοντας για άλλη μια φορά την πρώτη θέση στο βάθρο του ακοντισμού.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δήλωση του αναφέρει:

«Οι αγώνες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τελείωσαν αλλά η προσπάθεια μας δεν σταματά. Οι  μηχανές μας είναι γεμάτες με προπονήσεις και προετοιμασία γιατί ο στόχος της αθλητικής μας χρονιάς είναι  το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο  της Γερμανίας. Εκεί θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτά τα 4 μετάλλια τα αφιερώνω σε ένα πλάσμα που έχει δώσει νόημα στη ζωή μου και θα με κάνει πάντα να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδων, στην κόρη μου Γεωργία, την οποία αγαπάω πάρα πολύ,  και με όλα αυτά τα ταξίδια  είμαι απόν από πολλές σημαντικές στιγμές που θα ήθελα να είμαι στο πλευρό της.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις μου και με στηρίζει.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου, στους προπονητές μου. Στον Ιπποκράτη Σκαντζάκη που όλες αυτές τις μέρες ήταν στο πλευρό μου και προσπαθούσε να διορθώσει τυχόν λάθη που υπήρχαν αλλά και  στον Ιάκωβο Ιωαννίδη, που είναι δίπλα μου αθόρυβος και ακούραστος, και είναι ο άνθρωπος που φροντίζει την προπόνηση με τα βάρη.

Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

Και τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χορηγούς μας. Στους ανθρώπους  που έχουν πιστέψει σε εμάς, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού, χωρίς  τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News