Χρυσός Πανελληνιονίκης Παμπαίδων στην Ελευθέρα ο Γιάννης Μιχελάκης

Σπορ
Χρυσός Πανελληνιονίκης Παμπαίδων στην Ελευθέρα ο Γιάννης Μιχελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων 2018 στις Σέρρες και ο Ηρακλειώτης αθλητής Μιχελάκης Γιάννης αναδείχθηκε χρυσός Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 85kgr, κατοχυρώνοντας το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία τον Ιούνιο.

«Με τέσσερις πολύ ωραίες νίκες, δύο με καθαρή διαφορά στα σημεία και δύο με πλάτη, εκ των οποίων η μία στον τελικό, που μέσα σε ένα λεπτό και τέσσερα δευτερόλεπτα τελείωσε τον αγώνα, ο Γιάννης δικαίωσε τις προσδοκίες μας. Και τώρα τα κεφάλια και πάλι κάτω, για ακόμα περισσότερη δουλειά κι ακόμα περισσότερη προσπάθεια. Έχει δυνατότητες ο Γιάννης να σταθεί και στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. κ.Δεσκουλίδης Παράσχος.

Ο Πρωταθλητής Γιάννης Μιχελάκης, με τη σειρά του δήλωσε: «Άγχος υπήρχε, όμως γνωρίζοντας πως είμαι καλά προετοιμασμένος μπήκα σε όλα τα ματς με ψυχραιμία και συγκέντρωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ.Παράσχο Δεσκουλίδη και τους γονείς μου, όπως και τον σύλλογό μου τον ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. Από μεθαύριο που επιστρέφω στην Κρήτη, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη την προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό».

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει τον αθλητή του για τις σπουδαίες νίκες του και το χρυσό μετάλλιο .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News