Χρυσό μετάλλιο η Αλεξάκη στο Πανελλήνιο πάλης

Σπορ
Χρυσό μετάλλιο η Αλεξάκη στο Πανελλήνιο πάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν η αθλήτρια και ο προπονητής της Παράσχος Δεσκουλίδης

Δυναμικά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Αγγελική Αλεξάκη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια είχε σταματήσει τους αγώνες για ένα χρόνο λόγω του σχολείου και των Πανελλήνιων εξετάσεων, όμως στην επιστροφή της έδειξε ότι παραμένει πολύ δυνατή κατακτώντας το 5ο χρυσό μετάλλιό της σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Αγγελική Αλεξάκη δε δυσκολεύτηκε να φτάσει ως το χρυσό μετάλλιο, το οποίο παράλληλα της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα λάβουν αντίστοιχα χώρα τον Ιούλιο στην Ρώμη και τον Σεπτέμβριο στην Σλοβακία.

 «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Παράσχο Δεσκουλίδη που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα και αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας του για να με προπονεί πρωί και απόγευμα σε καθημερινή βάση.

Επιθυμία μου είναι να διακριθώ και με την Εθνική Ομάδα και να βοηθήσω στο να εξαπλωθεί και να γίνει γνωστή η γυναικεία πάλη στη χώρα μας, αν και στον καινούργιο σύλλογό μας τον ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. ήδη έχουν αρχίσει να συμμετέχουν στις προπονήσεις αρκετά κοριτσάκια», δήλωσε η πρωταθλήτρια Αγγελική Αλεξάκη.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ. Δεσκουλίδης Παράσχος εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει από την πλευρά του: «Μετά από ένα χρόνο αποχής η Αγγελική μπήκε ξανά σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης με επιβράβευση το χρυσό μετάλλιο. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της αυξάνονται, αφού καλείται να διακριθεί και με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Επίπεδο. Οι επιτυχίες της ως Κορασίδα (2η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα και 8η στο Ευρωπαϊκό) και η σκληρή δουλειά είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για νέες διακρίσεις.

Σαν Ομοσπονδιακός Προπονητής θα ήθελα να συγχαρώ και τα υπόλοιπα κορίτσια που αγωνίστηκαν, καθώς και τους προπονητές τους για την καλή δουλειά που έχουν κάνει. Είναι πλέον εμφανές πως το επίπεδο της γυναικείας πάλης στην χώρα μας ανεβαίνει.»

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει την αθλήτριά του κι ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Ορθοπεδικών & Ιατρικών Ειδών – Οξυγονοθεραπεία «ΥΓΕΙΑ», τον ιδιοκτήτη κ. Αντώνη Παττακό και τους συνεργάτες του για την στήριξη που προσφέρουν στον νεοϊδρυθέντα σύλλογο «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News