Νέα κοινή προπόνηση των αθλητών πάλης της Κρήτης

Σπορ
Νέα κοινή προπόνηση των αθλητών πάλης της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από το επίπεδο δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παράσχος Δεσκουλίδης

Άλλος ένας κύκλος κοινών προπονήσεων έκλεισε για τα σωματεία πάλης, ΠΑΛ.ΕΥ.Ε., Α.Π.Ο. Ρεθύμνου και Φιλαθλητικό που σκοπό έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος στην Κρήτη.

Το περασμένο Σάββατο 10/3, ο αθλητικός σύλλογος Ηρακλείου, ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. φιλοξένησε τους άλλους δύο συλλόγους στην αίθουσα πάλης του Παγκρήτιου Σταδίου, όπου αθλητές ηλικίας 5 έως 15 ετών προπονήθηκαν μαζί, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν και άτυποι αγώνες που σκοπό είχαν την καλύτερη ετοιμότητα των αθλητών και αθλητριών.

Όπως δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κ. Δεσκουλίδης Παράσχος, «τα Κρητικόπουλα είναι παιδιά που έχουν δυνατότητες σωματικές, αλλά και ψυχικές για να ασχοληθούν με το άθλημα της πάλης. Σκοπός δικός μου, όπως και των συναδέρφων προπονητών κ. Καραβάνου Μανώλη και Αμπατζή Βασίλη είναι να τους δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα, να το αγαπήσουν και γιατί όχι να διακριθούν μέσω αυτού. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή των κοριτσιών που πληθαίνουν συνεχώς στις παλαίστρες μας και διευρύνουν τον ορίζοντα της γυναικείας πάλης στην χώρα μας. Έμπρακτη απόδειξη η επιτυχία της αθλήτριας μας Αγγελικής Αλεξάκη που χθες Κυριακή αναδείχθηκε χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νεάνιδες. Έχει 5 φορές πρωτεύσει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, είναι 2η στη Μεσόγειο και 8η στην Ευρώπη. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τον σύλλογο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News