Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν οι Μεσσαρίτες ξιφομάχοι

Σπορ
Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν οι Μεσσαρίτες ξιφομάχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο οι Μεσσαρίτες ξιφομάχοι αγωνιστήκαν στο κύπελλο Ελλάδος έως 13 ετών του Ξίφους Μονομαχίας και στους Αναπτυξιακούς αγώνες παμπαίδων 8-10 ετών.

Στο ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων 11-13 ετών ο Γιάννης Γρηγοριάδης κατέλαβε την δεύτερη θέση και παρέμεινε Νο 1 στην πανελλήνια κατάταξη κύριο στόχο την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος τον Ιούνιο και την αποχώρηση από την κατηγορία σαν Νο 1 στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Μουρτζάκης που συμμετείχε μετά από αρκετό καιρό σε πανελλήνιους αγώνες πέρασε τον πρώτο γύρο αλλά δεν κατάφερε να μπει στους 32 και κατέλαβε τελικά την 48η θέση.

Στα κορίτσια ανάμεσα σε 48 αθλήτριες οι Γρηγοριάδου Μαριλένα και η Σφακιανάκη Εβελίνα πέρασαν άνετα με 5 νίκες η πρώτη και 4 νίκες η δεύτερη τον πρώτο γύρο.

Νίκησαν και οι δύο το νοκ άουτ και  μπηκαν στις 16 όπου για λίγους πόντους δε μπόρεσαν να  μπουν στην 8αδα.

11η θέση για την Γρηγοριάδου 13η θέση για την Σφακιανάκη.

Στους Αναπτυξιακούς οι μικροί ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας παίρνοντας πολλές εμπειρίες από τους αγώνες όπου συμμετείχαν πρώτη φορά κατάφεραν να φέρουν τις παρακάτω θέσεις :

Χρονάκης Ιάσονας23ος

Φασουλάκης Στέφανος 37ος

Μπιτσακάκης Χάρης 43ος

Ο προπονητής και το ΔΣ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας συγχαίρει τους αθλητές του σωματείου που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους γονείς που πάντα είναι δίπλα τους. Επίσης ευχαριστεί την ANEK - BLUE STAR FERRΙΕS για την συνεχή βοήθεια που παρέχει στις αποστολές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News