Οι Μινωικές τίμησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε, Κέλλυ Κυδωνάκη

Σπορ
Οι Μινωικές τίμησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε, Κέλλυ Κυδωνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε στην κατηγορία «Νέων Γυναικών», Κέλλυ Κυδωνάκη τιμήθηκε σήμερα από τις Μινωικές Γραμμές σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της εταιρείας.

Η 17χρονη αθλήτρια από το Τυμπάκι που με τη θέληση και την αγάπη της για το Καράτε κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία “Νέων Γυναικών”, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι.

Οι Μινωικές Γραμμές αναφέρουν μεταξύ άλλων στην σχετική ενημέρωση: «Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αυτή τη φορά από μία νέα Κρητικοπούλα συμπατριώτισσά μας, που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια και απέδειξε ότι με συστηματική δουλειά και επιμονή μπορούμε να επιτύχουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών, Αντώνης Μανιαδάκης τόνισε ότι η στήριξη σε τέτοιους αθλητές είναι απαραίτητη, καθώς αποτελούν πρότυπο.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά να έχουμε σήμερα κοντά μας σ’ αυτή τη σεμνή τελετή, την Κέλλυ Κυδωνάκη, μία κορυφαία αθλήτρια από το Τυμπάκι της Κρήτης που με δύναμη και αγάπη για τον αθλητισμό -ειδικότερα το Καράτε, κατάφερε να υπερβεί εαυτόν και να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε “Νέων Γυναικών” στο Σότσι.

Τιμούμε την Κέλλυ Κυδωνάκη για την προσφορά της στον αθλητισμό και τον τόπο μας. Αισθανόμαστε περηφάνια, που με τη χορηγική μας στήριξη, συμβάλλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να έχει πρότυπα και αξίες για το μέλλον. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που συμμετέχουμε και εμείς χορηγικά στην προσπάθεια της Κέλλυς, που κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας της στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα να είναι μια άριστη μαθήτρια στις σχολικές της υποχρεώσεις.

Αγαπητή Κέλλυ, σε ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου. Μας έκανες πολύ υπερήφανους. Σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στη ζωή σου και ευόδωση όλων των στόχων σου, αθλητικών και προσωπικών. Με την εργατικότητα και το πείσμα που σε διακρίνει, θεωρώ δεδομένο ότι σύντομα θα σε θαυμάζουμε από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς, σε μία από τις προσεχείς αναμετρήσεις, για να κάνεις όλους τους Έλληνες να καμαρώνουν από υπερηφάνεια. Συγχαρητήρια στην οικογένεια σου και τον εξαίρετο προπονητή σου Σταυρουλαντωνάκη Μπάμπη, που βρίσκονται δίπλα σου και στηρίζουν επάξια την προσπάθεια σου».

Η νεαρή αθλήτρια επισήμανε από την πλευρά της, ότι η βοήθεια που έχει από τις Μινωικές Γραμμές της δίνει δύναμη να συνεχίσει για μεγαλύτερες διακρίσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει κρίση, οπότε είναι ένα μεγάλο βήμα και μας δίνουν δύναμη εταιρείες όπως οι Μινωικές Γραμμές για να προχωρήσουμε. Να κάνουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς εμπόδια, γιατί κακά τα ψέματα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο και στον αθλητισμό και σε πολλά άλλα πράγματα στη ζωή. Οπότε έτσι, μας βοηθούν να εκπληρώσουμε κάποια από τα όνειρα μας, αν όχι όλα».

Για τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις πρόσθεσε: «Θα αγωνιστώ για το καλύτερο. Θα συνεχίσω όπως ήμουν μέχρι τώρα και θα προπονούμαι το ίδιο τακτικά και ακόμη περισσότερο, για να πετύχω το στόχο μου στην Ολυμπιάδα, που είναι μια διάκριση».

Ο προπονητής της Κέλλυς Κυδωνάκη, Μπάμπης Σταυρουλαντωνάκης τόνισε ότι πρόκειται για μια μέγιστη τιμή, ενώ αναφέρθηκε και στην τεράστια επιτυχία στο Σότσι της Ρωσίας.

Ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Είναι μια μέγιστη διάκριση αυτό που κατάφερε η Κέλλυ και μια απίστευτη τιμή, που έγινε από τις Μινωικές Γραμμές, ώστε να τιμηθεί η Κέλλυ και ο άθλος που πραγματοποίησε στο Σότσι της Ρωσίας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και θα ήθελα να περάσω μερικά στάδια πιο πίσω, πριν φτάσουμε στην Ολυμπιάδα. Για να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό, έπρεπε να βγει πρώτη στην Ελλάδα, κάτι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Αυτό που κατάφερε ήταν εξαιρετικό. Το μέγεθος της διάκρισης στο Πανευρωπαϊκό, φαίνεται και από το γεγονός ότι η Ελλάδα είχε να πάρει μετάλλιο σε ευρωπαϊκό θεσμό από το 2013. Η Κέλλυ το κατάφερε μετά από 8 χρόνια. Ο πήχης πάει ψηλότερα ενόψει Ολυμπιάδας και είμαι σίγουρος, ότι με την ίδια μεθοδικότητα και δουλειά, θα έρθει μία ακόμη διάκριση για την Κέλλυ, την Κρήτη και την Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News