default-image

Σαββατοκύριακο με πολύ σκάκι για τους μαθητές της Κρήτης

Σπορ
Σαββατοκύριακο με πολύ σκάκι για τους μαθητές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερο με πολύ σκάκι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου, όπου οι μικροί σκακιστές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της Κρήτης θα ευχαριστηθούν το άθλημα.

Συγκεκριμένα, στην Ανάληψη Χερσονήσου θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Κρήτης, για τους μαθητές των Ν. Ηρακλείου και Λασιθίου, ενώ αντίστοιχα στο Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Κέντρο στο Καστέλι Κισσάμου θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης, για τους μαθητές των Ν. Χανίων και Ρεθύμνου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στις αντίστοιχες προκηρύξεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης www.essk.gr, αλλά και στα email των διοργανωτών, [email protected] για την Ανατολική Κρήτη και [email protected] για τη Δυτική Κρήτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διοργανώσεις θα εξασφαλίσουν τις θέσεις πρόκρισης για το Παγκρήτιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου και κατ επέκταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών/Μαθητριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News