Υπέγραψε σε ιταλική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας η Μηλάκη

Σπορ
Υπέγραψε σε ιταλική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας η Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα σελίδα στην ποδηλατική της πορεία ανοίγει για την έμπειρη Ηρώ Μηλάκη που υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα Servetto Stradalli AluRecycling.

 H  25χρονη ποδηλάτισσα, μετά από πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία στα ελληνικά πεντάλ, έχοντας κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους στο tadem με την Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και την Ελένη Καλατζή και λαμβάνοντας μέρος μέχρι και σε Παραολυμπιάδες, έρχεται αντιμέτωπη με μία νέα πρόκληση.

«Επαγγελματική ποδηλασία, νέοι στόχοι και νέες προκλήσεις ! Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα έχω την ευκαιρία να τρέξω σε μεγάλους αγώνες του world tour αλλά και υπερήφανη που θα τρέχω με τη σημαία της Ελλάδας στη φανέλα της ομάδας μου! Ευχαριστώ πολύ εκείνους που βρίσκονται δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις που παίρνω...Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προπονητή μου Γιώργο Βαρβεράκη για όλη τη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα!», έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα η ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια .

Η Ηρώ είναι μία αθλήτρια που έχει δουλέψει πάρα πολύ επί σειρά ετών και η συνεργασία αυτή αποτελεί δικαίωση των κόπων τόσο των δικών της όσο και του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Βαρβεράκη που την πίστεψε και την ανέδειξε.

Πλέον θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί κάτω από επαγγελματικές συνθήκες και να κυνηγήσει το όνειρο της. Με την εργατικότητα και το ήθος που την διακρίνει είναι βέβαιο ότι μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα και στο μέλλον.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News