default-image

Το πρόγραμμα για το Μπρούνο Ζάουλι

Σπορ
Το πρόγραμμα για το Μπρούνο Ζάουλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕΑ έκανε γνωστό  το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί 23-25 Ιουνίου στο Λιλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, την πρώτη μέρα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:40 (τοπική ώρα) με τις σειρές των 100 μέτρων, τη δεύτερη στις 13:54 με τη σφυροβολία γυναικών και την τρίτη στη 13:00 με τη σφυροβολία ανδρών.

Όσον αφορά τις διαδρομές, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε πως για τα σπριντ και τα εμπόδια θα υπάρξουν προκριματικοί.

Όσον αφορά στις σκυταλοδρομίες, θα χρησιμοποιηθούν οι διαδρομές από τη δεύτερη μέχρι την έβδομη και η διανομή τους θα γίνει ανάλογα με τη βαθμολογία των ομάδων.

Οι διαδρομές 4-5-6 θα πάνε στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι 2-3-7 στις υπόλοιπες.

Η Ελλάδα θα έχει τη δεύτερη διαδρομή στα 800 μέτρα, την τρίτη στα 1.500 μέτρα, την τέταρτη στα 5.000 μέτρα, την πέμπτη στα 3.000 μέτρα και την έκτη στα 3.000 μέτρα στιπλ.

Στο τριπλούν, η Ελλάδα θα ξεκινήσει δεύτερη, στη σφαιροβολία έβδομη, στη δισκοβολία όγδοη, στη σφυροβολία ένατη, στον ακοντισμό δέκατη, στο ύψος 11η, στο επί κοντώ 12η και στο μήκος πρώτη.

Για τις ρίψεις και τα οριζόντια άλματα αυτή η σειρά θα ισχύσει μόνο για τις τρεις πρώτες προσπάθειες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News