default-image

Δουβαλίδης, Πεσιρίδου και Γάτου στη Γερμανία

Σπορ
Δουβαλίδης, Πεσιρίδου και Γάτου στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ αγωνίζονται την Τετάρτη (1/2) τρεις Ελληνες αθλητές και αθλήτριες.Ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Μαρία Γάτου μετέχουν σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης - ανήκει στο World Tour της IAAF - και έχουν ως κοινό στόχο να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις.

Η Πεσιρίδου μετά το 8.24 στη ημερίδα του Αγίου Κοσμά έχει κάθε λόγο να σκέφτεται μια επίδοση καλύτερη από το 8.17, που είναι το ατομικό της ρεκόρ, δεδομένο του ότι ο συναγωνισμός θα είναι έντονος και η πίστα γρήγορη. Η κορυφαία Ελληνίδα των τελευταίων ετών στα ψηλά εμπόδια έχει ως βασικό στόχο της σεζόν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (όριο 8.15).

Τον πρώτο του αγώνα στη χρονιά θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Δουβαλίδης, που πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Νόβισαντ. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του, καθώς στην αρχή της σεζόν έκανε επέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού.

Παρόλα αυτά ευελπιστεί πως μέσα από τους δυνατούς αγώνες θα καταφέρει να βρει τον ρυθμό του και να είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Στο Ντίσελντροφ θα γίνει το ντεμπούτο και της Μαρίας Γάτου. Η 28χρονη είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να ξεκινήσει με εμφάνιση που θα δείχνει πως είναι σε θέση να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα (όριο 7.30).

Πηγή: segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News