default-image

Ζλατιλίδης: Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΟΦΗ (video)

Σπορ
Ζλατιλίδης: Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΟΦΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Παλλήνης το περασμένο Σάββατο στο ΒΑΚ και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και η άνοδος στην Α1 θα κριθεί στα μπαράζ, όμως η κρητική ομάδα μπορεί να είναι αισιόδοξη για την κατάκτηση της 1ης θέσης του α' υποομίλου του α' ομίλου.

Μιλώντας μετά το σαββατιάτικο ματς ο βολεϊμπολίστας του ΟΦΗ, Θωμάς Καπίρης στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV τόνισε: «Σίγουρα η νίκη μας επί της Παλλήνης είναι ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όμως θέλει διάρκεια και στα επόμενα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν την 1η θέση».

Ερωτηθείς για την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ είπε: «Αυτή η ομάδα απαρτίζεται από παίκτες οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι έμπειροι και έχουν έρθει από την Ορεστιάδα, τη Θεσσαλονίκη και εγώ είμαι από την Αθήνα. Έχει στόχο να φτάσει στα μπαράζ. Η έως τώρα πορεία της είναι αυτή που είχαμε σχεδιάσει από την αρχή και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η ομάδα εύκολα ή δύσκολα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Μπορεί να έχουμε και μία άσχημη ή μέτρια μέρα, όμως το αποτέλεσμα το παίρνουμε και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο: Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε το αποτέλεσμα και στην κακή μας μέρα».

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν το ντέρμπι της κατηγορίας. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη. Κάναμε πάρα πολύ μεγάλο κόπο, πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέτοια παιχνίδια δεν κερδίζονται πολύ με το τι πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο γιατί και οι δύο ομάδες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τα κερδίζουν οι προσωπικότητες. Τα παιδιά αυτά έχουν παίξει χρόνια, είναι αθλητές υψηλού επιπέδου και το αποδεικνύουν κάθε σαββατοκύριακο και το απέδειξαν και κόντρα στην Παλλήνη».

Ερωτηθείς εάν η νίκη επί της Παλλήνης σημαίνει ότι η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης τόνισε: «Είμαστε μπροστά και από τον τρίτο γιατί εμείς θέλουμε την 1η ή τη 2η θέση, όμως έχουμε μπροστά μας το β γύρο. Έχουμε δύσκολα ταξίδια. Έχουμε να πάμε στην Καλαμάτα, έχουμε να πάμε στο Μίλωνα, την Παλλήνη, στην ΑΕΚ. Οπότε είμαστε αήττητοι, αλλά έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει κάθε σαββατοκύριακο να αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Είμαστε καλή ομάδα, όμως κάθε σαββατοκύριακο δίνουμε εξετάσεις».

όσον αφορά στις άλλες δύο κρητικές ομάδες που μετέχουν στην Α2 βόλεϊ των ανδρών, δεν τα κατάφεραν απέναντι στους αντιπάλους τους. Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΡ ηττήθηκε με 1-3 σετ (28-26, 22-25, 14-25, 23-25) από το Μίλωνα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο ΣΦΠ Χανίων από την πλευρά του πάλεψε στην έδρα του ΑΟ Καλαμάτας, όμως ηττήθηκε με 3-1 σετ (25-22, 25-16, 24-26, 25-22).

Στο ματς που συμπλήρωσε την αγωνιστική η ΑΕΚ νίκησε 3-2 σετ τον ΑΟ Μαρκοπούλου.

Βαθμολογία:

ΟΦΗ 22

Παλλήνη 16

ΑΕΚ 14

Πανερυθραϊκός 11

 ΑΟ Μαρκοπούλου 10

ΣΦΠΧ 9

ΑΟ Καλαμάτα 7

Μίλων 6

ΟΠΕΡ 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News