default-image

Έκλεισε η χρονιά για την ξιφασκία της ΓΕΗ

Σπορ
Έκλεισε η χρονιά για την ξιφασκία της ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο βαθμολογούμενο Κύπελλο Εφήβων  Νεανίδων, η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου  ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ξιφομάχοι της Γ.Ε.Η. στους παραπάνω αγώνες, Στη Σπάθη Εφήβων ο Μάρκος Χρυσοφάκης μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων κατάφερε να τερματίσει στην 14η θέση, αφού ένας πόντος του στέρησε την είσοδο του στην τελική οκτάδα (ηττήθηκε με σκορ 15-14) Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Φλουρής και ο Γιώργος Στεφανουδάκης βρέθηκαν στην 36η και 51η θέση αντίστοιχα. Στη Σπάθη Νεανίδων η Βιβή Ασσαριωτάκη με προκρίθηκε με άνεση στις 16 , δυστυχώς όμως στη συνέχεια ηττήθηκε και παρέμεινε στην 14η θέση ενώ η Εύα Στεφανουδάκη στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την 22η θέση.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων ο Στέλιος Παπαδάκης προκρίθηκε στο ταμπλό των  32 και στη συνέχεια αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην  23η θέση.

   Μετά από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων σε επίσημους αγώνες, οι αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε.Η. κατάφεραν να βελτιώσουν την ατομική τους βαθμολογία και να καταλάβουν υψηλές θέσεις στην Πανελλήνια κατάταξη. Ο Μάριος Γιακουμάτος βρίσκεται στην 2η θέση της Σπάθης Ανδρών και στην 7η θέση της Σπάθης Νέων, η Γιούλη Παρασύρη είναι 6η στη Σπάθη Νέων και 7η στη Σπάθη Γυναικών, ο Μάρκος Χρυσοφάκης στη 10η θέση της Σπάθης Εφήβων και Βιβή Ασσαριωτάκη  την 13ηθέση στη Σπάθη  Νεανίδων.

" Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τους εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες, τη νέα χρονιά."

Επίσης, ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, θα μας βρουν  στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.2810259733 6940695393)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News