default-image

Έκτη στο Παγκόσμιο Tae Kwon Do ITF η Μαραζάκη

Σπορ
Έκτη στο Παγκόσμιο Tae Kwon Do ITF η Μαραζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mία ακόμη πολύ σημαντική επιτυχία πέτυχε ο αθλητικός σύλλογος TAE KWON DO ITF Χερσονήσου Ηρακλείου  αυτή τη φορά σε αγώνες που έγιναν  στην Αντρια της Ιταλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF.

Συγκεκριμένα η διάκριση πραγματοποιήθηκε από την αθλήτρια Μαραζάκη Λευκοθέα του Αθανασίου , αφού με την είσοδο της στην εθνική ομάδα  TAE KWON DO ITF, κατάφερε να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος και να κατακτήσει την έκτη θέση στον κόσμο, στις ειδικές τεχνικές.

Με την επιτυχία της αυτή καταφέρνει για μια ακόμα φορά να δοξάσει τον σύλλογο της, την Κρήτη μας αλλά και την Ελλάδα  ολόκληρη ,αφού με την δική της επιτυχία της αλλά και των συναθλητών  της εθνικής ομάδας κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελλάδα στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 75 χώρες από όλο τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που ο σύλλογος έχει καταφέρει συνεχόμενες επιτυχίες ,τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και εδώ έρχεται η πολιτεία να ανταμείψει τους πρωταθλητές μας και να τους δώσει το άνευ-δηλαδή την εισαγωγή σε οποιοδήποτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ επιθυμούν χωρίς εξετάσεις.

Ο σύλλογος, με ανακοίνωση του, συγχαίρει όλους τους αθλητές που έχουν διακριθεί αλλά και τους προπονητές του, Στασινόπουλο Δημήτριο και Στασινοπούλου Βασιλική για την σημαντική δουλειά που γίνεται και υπόσχεται μια σειρά από επιτυχίες στην συνέχεια αφού επόμενος στόχος του είναι το παιδικό πρωτάθλημα τον Νοέμβριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News