default-image

Άτυχος ο Βολικάκης στη Θεσσαλονίκη

Σπορ
Άτυχος ο Βολικάκης στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βάθρου του 5ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Κυριάκος Παπασταματάκης του Θησέα, με τον Χρήστο Βολικάκη να στέκεται άτυχος, αφού 200μ. πριν τον τερματισμό κι ενώ προπορευόταν του έφυγε η αλυσίδα.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ρουμάνος Μάριους Πετράκε της CSA Steaua με χρόνο 49:09.830, ακολούθησε ο Σέρβος Γκόραν Αντονίγεβιτς της BK Borac me 49.09.872 και τρίτος ο Κυριάκος Παπασταματάκης 49:10.495.

 Στους εφήβους την πρώτη θέση πήρε επίσης ένας ποδηλάτης από τη Ρουμανία, ο Αντρέι Ιονούτ με 49:11.319, δεύτερος τερμάτισε ο συμπατριώτης του Ραούλ Σίνζα με 49:11.320 και τρίτος ο Γιάννης Χλαμίδης του ΠΟ Βέλος με 449:14.176.

Τόσο ο Χρήστος Βολικάκης, όσο και ο Γιάννης Ταμουρίδης βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές για την πρόσφατη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ δυνατός, έγιναν αρκετά ξεκολλήματα αλλά στο τέλος φτάσαμε όλοι σε μαζικό σπριντ. Παρότι βρισκόμουν στις δύο πρώτες θέσεις με τον Ρουμάνο αθλητή, είχα μία άτυχη στιγμή, όταν μου βγήκε η αλυσίδα 200μ. πριν από τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να σπριντάρω.

Φυσικά, πήρα την ένταση του αγώνα που ήθελα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (19-23 Οκτωβρίου). Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές του αγώνα, Κώστας Γεωργιάδη και Κάτια Δάκουγια την ειδική βράβευση και όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που μας τίμησαν με τη παρουσία τους», δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης.

Πηγή: Gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News