default-image

Πέντε έλληνες στο Diamond League στη Λωζάνη

Σπορ
Πέντε έλληνες στο Diamond League στη Λωζάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το ενδιαφέρον των φίλων του κλασικού αθλητισμού στρέφεται πάλι στη σειρά αγώνων του Diamond League, όπου μετέχουν και Έλληνες αθλητές.

Αύριο Πέμπτη στη Λοζάνη θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους τέσσερις αγώνες που έχουν απομείνει σε αυτή τη σεζόν, με την παρουσία πέντε Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ο Κώστας Φιλιππίδης, μετά την 7η θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Ρίο, θα λάβει μέρος στον αυριανό αγώνα με αντιπάλους, μεταξύ άλλων, τον Ρενό Λαβιλενί, τον Σαμ Κέντρικς τον Σον Μπαρμπέρ.

Αυτός θα είναι ο πρώτος από τους πέντε αγώνες που θα κάνει ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έως το τέλος της σεζόν, καθώς θα συμμετάσχει και στα Diamond League σε Παρίσι και Ζυρίχη (όπου θα γίνει ο τελικός του αγωνίσματος), στο κορυφαίο Challenge του Βερολίνου, ενώ θα κλείσει τη χρονιά στις 8 Σεπτεμβρίου σε Street event στο Λιχτενστάιν.

Η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στο τριπλούν, ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. με εμπόδια και ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News