default-image

Παγκόσμιο ρεκόρ ο Αντωνιάδης στην τεχνική κολύμβηση

Σπορ
Παγκόσμιο ρεκόρ ο Αντωνιάδης στην τεχνική κολύμβηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών και προαγωνιστικών κατηγοριών πέφτουν βροχή! Στο απογευματινό πρόγραμμα της τρίτης ημέρας ξεχώρισε το παγκόσμιο ρεκόρ νέων του Στέφανου Αντωνιάδη στα 100μ. διπλά πέδιλα, ενώ σημειώθηκαν συνολικά ακόμη τρία πανελλήνια ρεκόρ και πολύ καλές επιδόσεις σε κούρσες που κρίθηκαν κυριολεκτικά στο νήμα.

Το παγκόσμιο ρεκόρ

Ο Στέφανος Αντωνιάδης, αθλητής του ΝΑΟ Καλαμαριάς, πέτυχε για ακόμη μια φορά παγκόσμιο ρεκόρ νέων τη φετινή χρονιά, αυτή τη φορά στα 100μ. διπλά πέδιλα. Με το 42.80 που σημείωσε κατέβασε την επίδοση του Ούγγρου Κόσινα κατά 58 εκατοστά του δευτερολέπτου συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ! Παράλληλα αυτός ο χρόνος αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών, το οποίο κατείχε ο Γιώργος Δημητράτος με 43.62 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων του Ανιμασί.

Τα πανελλήνια ρεκόρ

Εκτός του πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. διπλά πέδιλα του Στέφανου Αντωνιάδη, στο ίδιο αγώνισμα η Όλγα Αρνάκη του ΠΑΟΚ κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της Σμαράγδας Σκαλίδου κατά δύο εκατοστά του δευτερολέπτου σημειώνοντας επίδοση 49.63, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των νεανίδων. Το τελευταίο πανελλήνιο ρεκόρ έγινε σε ομαδικό άθλημα, στα 4χ100μ. επιφάνειας των κορασίδων. Εκεί οι αθλήτριες του Γλαύκου Περιστερίου Ξανθή Μητρου, Νικολέτα Μπικύρη, Αναστασία Βλάχου και Φανή Κολιπετρή πέτυχαν επίδοση 2:58.74, ρίχοντας την επίδοση του ΝΟ Χανίων από το χειμερινό πρωτάθλημα κατά 4,65 δευτερόλεπτα! (3:03.39 η προηγούμενη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News