default-image

Ασημένιο μετάλλιο για Κάββαλου-Γεωργιουδάκη

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο για Κάββαλου-Γεωργιουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων στον τελικό του Κόμπο στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ με αποτέλεσμα να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ανάμεσά τους και η Ειρήνη Κάββαλου του ΚΟΗ, η οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ αναπληρώτρια ήταν η δεύτερη αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, Γεωργιουδάκη.

Οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη (αναπ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ευαγγελία - Βηθλεέμ Θύμη) εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους στον τελικό και βαθμολογήθηκαν με 79,8000 β. ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Τις πέρασαν μόνο οι Ισπανίδες, που πήραν το χρυσό μετάλλιο με 81,6000 β. Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 79,4000 β.

Το Σάββατο 23/7, το πρωί είναι προγραμματισμένες οι Φιγούρες, ενώ το απόγευμα υπάρχει ο τελικός του Ομαδικού με τη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News