default-image

Τρίτος στη Βουδαπέστη ο Τσάκωνας, 5ος ο Αναστασάκης

Σπορ
Τρίτος στη Βουδαπέστη ο Τσάκωνας, 5ος ο Αναστασάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φετινή του επίδοση στα 200μ. βελτίωσε ο Λυκούργος Τσάκωνας τερματίζοντας τρίτος στον αγώνα που έγινε στη Βουδαπέστη, για το μίτινγκ «Γκιουλάι Ιστβάν».

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ελ. Βενιζέλου ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 20.34, τρέχοντας σε εσωτερική διαδρομή (τη 2η) με το άνεμο να είναι στο 0.7. Νικητής του αγώνα ο Νοτιοαφρικανός Ακανί Σιμπινέ που έκανε μάλιστα και ατομικό ρεκόρ 20.18.

Ακόμα μία καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μιχάλης Αναστασάκης του Ελ. Βενιζέλου στη σφυροβολία ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση στο φημισμένο μίτινγκ της Ουγγαρίας.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου είχε καλύτερη βολή στα 73.63μ. και δείχνει ότι σταθεροποιείται στο γκρουπ των μεγάλων αθλητών που διεκδικούν τις προκρίσεις στους τελικούς. Με εξαίρεση τον Πολωνό Πάβελ Φάιντεκ που για ακόμα μία φορά ξεχώρισε στέλνοντας τη σφύρα στα 81.11μ. όλοι οι υπόλοιποι ήταν μεταξύ τους κοντά.

Ρεκόρ για το 2016 έκανε ο Χονδροκούκης αγωνιζόμενος στο ύψος, στα πλαίσια του μίτινγκ Γκιουλάι Ιστβάν, ο αθλητής της Κύπρου πέρασε το 2.26 και κατέλαβε την 4η θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News