default-image

Στον Κοντονή οι αθλητές που πήγαν στο Ευρωπαϊκό στίβου

Σπορ
Στον Κοντονή οι αθλητές που πήγαν στο Ευρωπαϊκό στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή βρέθηκαν σήμερα οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ.

Ανάμεσα σε αυτούς και τα δύο ελληνικά μετάλλια, η Κατερίνα Στεφανίδη που ήταν πρώτη στο επί κοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου τρίτη στο τριπλούν.

Τους αθλητές και προπονητές τους συνόδευσαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Γιάννης Σταματόπουλος. ο Υφυπουργός αφού έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές ευχήθηκε καλή επιτυχία σε εκείνους που συνεχίζουν στο Ρίο, ενώ τους χάρισε και ένα αναμνηστικό δώρο.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Παναγόπουλο, Σεβαστή και Σταματόπουλο  καίρια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Ενα από αυτά το κλειστό της Παιανίας, για το οποίο είπε πως το επόμενο διάστημα θα περάσει από τη Βουλή η ψήφιση σχετικού Νόμου.

Από εκεί και πέρα ο Σταύρος Κοντονής έκανε γνωστό πως το επόμενο έτος θα γίνει αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο ΟΑΚΑ και πως τους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό προπονητήριο στίβου του ίδιου συγκροτήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News